6 maart 2018

Wij sponsoren de CPC Loop Den Haag en …

Triodus CPC Loop 2018

Op 11 maart vindt de 44e editie plaats van de NN CPC Loop Den Haag. Dit Haagse familie-evenement trekt elk jaar weer tienduizenden deelnemers en bezoekers. Triodus Kinderopvang heeft ook dit jaar weer gratis kaarten voor kinderen beschikbaar gesteld om dit sportieve evenement mee te beleven. En met succes want alle kaarten zijn inmiddels weggegeven!

Speciale Triodus-loop tijdens CPC Loop

Voor kinderen zijn er twee verschillende afstanden om te lopen tijdens de CPC Loop: de Ernst en Bobbieloop van 1 kilometer en de Triodus Jeugdloop van 2,5 kilometer.

Alle kinderen kennis laten maken met de loopsport

Daar zet Triodus Kinderopvang zich voor in. Bewegen past bij een gezonde leefstijl én is goed voor de ontwikkeling van een kind. Ook bij de dagelijkse opvang besteden we veel aandacht aan sport en bewegen.

Onze klimtoren wil uw kind niet missen!

Behalve een sportieve loop, is er nog veel meer te beleven. Midden op het Malieveld staat de Triodus Kinderopvang-tent vol leuke kinderactiviteiten en een geweldige klimtoren. Een niet te missen ontmoetingsplek voor alle lopers na afloop van de Ernst en Bobbieloop en de Triodus Jeugdloop. Het is ook de verzamelplek voor ouders en kinderen. Tot zondag!