4 januari 2018

Triodus-kinderen vieren de winter tijdens WinterWaterdag

“Als de winter niet naar ons komt, creëren wij zelf de winter” dachten de medewerkers van Triodus Kinderopvang. Ondanks het ‘warme’ winterweer stonden water, sneeuw en ijs centraal tijdens de WinterWaterdag op 4 januari.

In het jaar van de Olympische Spelen kan het niet anders dan dat ook de BSO-kinderen van Triodus meededen aan de Olympische Winterspelen georganiseerd door het Cool Event Scheveningen. De kinderen hadden de grootste lol tijdens het roetsjen met tubes en schaatsen op het Kurhausplein.

Jaar van Water
Het is het Jaar van Water voor de kinderen van Triodus Kinderopvang. Dat betekent veel wateractiviteiten, een water ideeënboek, waterpoloclinics en nog veel meer. Kinderen leren en ontwikkelen spelenderwijs. Daarom wordt bij Triodus Kinderopvang vanuit het pedagogisch palet jaarlijks de focus gelegd op een thema. Juli 2017 is het spetterende Jaar van Water gestart. Twaalf maanden lang draait alles om water! Via het thema doen de kinderen nieuwe ervaringen op en ontdekken en ontwikkelen zo hun talenten. Ook kinderen die geen gebruikmaken van de kinderopvang kunnen leuke winterwateractiviteiten doen. Daarvoor is de speciaal ontwikkelde website www.leukekinderactiviteiten.nl.