14 september 2017

Triodus-kinderen golfen voor War Child

Kinderen van de buitenschoolse opvang van Triodus Kinderopvang, beleefden woensdag 13 september een topmiddag bij Golfclub Kleiburg in Brielle. Zij waren uitgenodigd voor een golfclinic tijdens het SWKGroep Goede Doelen Golftoernooi.

Een jaarlijks terugkerend evenement waar golfers strijden om de winst op de 18 holes en  beginnende golfers zich laten inspireren in een golfclinic. Allemaal met hetzelfde hoofddoel: geld in te zamelen voor het goede doel. Met dit toernooi werd het startsein gegeven voor een samenwerking tussen de SWKGroep en War Child.

Begeleid door een twaalfjarige ‘prof’
De kinderen werden tijdens de golfclinic onder andere begeleid door het twaalfjarige golftalent Rosanne Boere. Rosanne speelt op landelijk niveau. Voor de kinderen van Triodus Kinderopvang een spannende uitdaging om met de tips van Rosanne de slag van het golfen onder de knie te krijgen. En leuk om te horen hoe zij met golf in aanraking is gekomen, waar zij nu staat en hoeveel zij traint.

Golfen voor War Child
Triodus Kinderopvang is onderdeel van Stichting SWKGroep. Na afloop van het toernooi heeft de SWKGroep een cheque van € 12.500,00 overhandigd aan Veronique Hoogendoorn van War Child.