Kinderdag opvang-Dikkie Dik-Triodus kinderopvang - kdv-baby

Tarieven

Wat de kinderopvang u gaat kosten, hangt af van uw situatie en wensen. U kiest hoeveel dagen opvang u wenst en voor hoeveel kinderen. Bovendien kunt u een tegemoetkoming ontvangen van de overheid. Dit jaar hebben wij alle informatie over onze tarieven en producten in één overzichtelijke tarievenkrant gezet. Duidelijk en handig!

Bereken hier uw opvangkosten voor 2022

 

Tarieven 2022

Tarievenkaart kinderdagverblijf 2022
Tarievenkaart peuteropvang opvang – Pijnacker -Nootdorp 2022
Tarievenkaart peuteropvang opvang – Den Haag-2022
Tarievenkaart peuteropvang opvang – Jonas 2022 
Tarievenkaart buitenschoolse opvang 2022
Scholen en producten (voor buitenschoolse opvang)
Dagdelencombinaties (voor peuterspeelzaal)
Aanvullende voorwaarden (voor dagopvang, buitenschoolse opvang)
Formulier opvangdagen doorgeven flexibele opvang

Kinderopvangtoeslag aanvragen

U kunt kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. Om dit aan te vragen, heeft u uw verwachte gezinsinkomen nodig. En de kosten en uren van de opvang. Deze gegevens vindt u in de plaatsingsovereenkomst. De verwerkingstijd bij de Belastingdienst is ongeveer acht weken. De Belastingdienst stort de tegemoetkoming op uw rekening. Bekijk de handige infographic voor een duidelijke en heldere uitleg over de kinderopvangtoeslag.

Dubbelcheck opvanggegevens kinderopvangtoeslag

Wij delen maandelijks kinderopvanggegevens met de Belastingdienst in verband met de hoogte van de kinderopvangtoeslag voor u als ouder. Het is heel belangrijk dat dit gebeurt omdat u hierdoor minder risico loopt op terugvordering en nabetalingen door de Belastingdienst. Klik hier voor meer informatie.

Hulp nodig?

Onze medewerkers ondersteunen u graag als u er niet uit komt of vragen heeft. Neem contact op met één van onze medewerkers. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 en 17.30 uur op 070 312 00 10 of via het e-mailadres klantcontact@triodus.nl.