2 maart 2018

Aanwezig tijdens Duinrell Fun Run

Triodus bij Fun Run Duinrell

Op 4 maart vindt de eerste Fun Run plaats in Duinrell. En Triodus is daarbij! Tijdens de Fun Run rennen deelnemers dwars door het attractiepark langs de achtbanen. Samen met onze mascotte teQ moedigen we de renners aan en we delen klaparmbandjes uit aan de deelnemers. 

Wij steunen het initiatief van deze actie

Zo hebben wij de Fun Run gepromoot bij onze klanten. Zij krijgen 10% korting op de Rick de Kikker Run 1 kilometer, de Ronald McDonald Run 5 kilometer en de Opkikker Run van 10 kilometer. Daarnaast zijn wij tijdens de Fun Run zelf aanwezig om onze kinderopvang te promoten.  Deze actie past bij onze visie omdat wij vinden dat bewegen hoort bij een gezonde leefstijl en bij een gezonde ontwikkeling.

Goede doel: Ronald McDonald Huis Den Haag en Stichting Opkikker

Met de Duinrell Fun Run wordt geld opgehaald voor het Ronald McDonald Huis Den Haag en Stichting Opkikker. Een Ronald McDonald Huis is veel meer is dan een dak boven het hoofd. Ouders van zieke kinderen vinden er steun bij andere ouders, die zich in dezelfde onzekere en moeilijke situatie kunnen bevinden. Met 50 euro kan er door Stichting Ronald McDonald al een overnachting gerealiseerd worden!

Stichting Opkikker verzorgt lichtpuntjes voor deze gezinnen. Zo’n tweeduizend keer per jaar verrassen ze gezinnen met een langdurig ziek kind met een onvergetelijke Opkikkerdag. Tijdens deze dag vol ontspanning en plezier, zetten we niet alleen het zieke kind, maar alle gezinsleden in het zonnetje.