kinderdagopvang-trioduskinderdagopvang-kinderen-opvang-kdv

Peuteropvang

quote
Opgroeien op een manier die het beste bij uw kind past. Onbezorgd, op eigen tempo en op eigen kracht!
Bekijk onze locaties

Peuteropvang bij Triodus: onbezorgd groeien!

De peutertijd: misschien wel de leukste leeftijd. Uw kind ontwikkelt langzaam maar zeker een eigen persoonlijkheid. Elke dag is weer een ontdekkingsreis. Bij Triodus Kinderopvang in Den Haag geven we uw peuter daar de ruimte voor. Vanuit een duidelijke visie wordt uw kind begeleidt en leert het zichzelf en de wereld om zich heen kennen. Opgroeien op een manier die het beste bij uw kind past. Onbezorgd, op eigen tempo en op eigen kracht! Daar gaan wij voor bij de peuteropvang van Triodus.

Wij begeleiden uw kind op de peuteropvang

Elke groep telt maximaal zestien kinderen, afhankelijk van de grootte van de groepsruimte. Op die manier kunnen we uw kind zo goed mogelijk begeleiden. Bij elk van deze groepen zijn er altijd twee pedagogisch medewerkers aanwezig.

Onze peuteropvanglocaties

Peuteropvang is er voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Onze locaties zijn geopend in de ochtend of in de middag. U dient minimaal twee dagdelen af te nemen. Benieuwd naar de exacte openingstijden? Kijk dan op de locatiepagina van de peuteropvang van uw voorkeur. Een aantal dagen per jaar zijn wij gesloten.

Voorschools educatie (VE)

Op een aantal van onze locaties werken we met een programma voor onze Voorschoolse Educatie (VE). We maken gebruik van twee programma’s: Piramide en Speelplezier. Aan de hand van vaststaande thema’s en een duidelijk dagritme laten we uw kind in een uitdagende speel- en leeromgeving zelf op ontdekkingstocht gaan. Hiermee helpen wij de totale ontwikkeling van uw kind, met de nadruk op taalontwikkeling. Heeft uw kind een duwtje in de rug nodig? Of juist extra aandacht? Wij zorgen dat uw kind alle aandacht krijgt.

Meer informatie over Voorschoolse Educatie

Peuterplus

Wanneer uw kind 3 of 4 jaar is, bieden wij peuterplus. Een kind van deze leeftijd voelt zich al heel groot en kan al veel zelf doen. Uw kind kijkt wellicht al uit naar de basisschool. Daar sluiten wij bij aan. Bij de peuterplusgroep ligt de nadruk op de overgang van de peuterspeelzaal naar de basisschool. We doen activiteiten, afgestemd op de leeftijd van uw kind.

Zelfstandigheid

We oefenen op speelse wijze met de zelfstandigheid van uw kind en besteden aandacht aan voorschoolse educatie (VE). Daarbij kunt u denken aan:

  • reken- en taalvaardigheden;
  • Engelse taal;
  • ruimtelijk inzicht;
  • lichamelijke opvoeding;
  • natuureducatie;
  • ritme- en muziekontwikkeling;
  • creatieve vorming;
  • sociale vaardigheden.

Heeft uw kind vragen? Dan gaan we daar op in. Samen zoeken we dingen op én uit. We proberen, onderzoeken, ontdekken en ervaren. Kinderen krijgen op de peuterplusgroep de mogelijkheid om hun talenten verder te ontwikkelen.

Peuteropvang altijd bij u in de buurt in Den Haag

Onze locaties vindt u op ruim 61 locaties in en rondom Den Haag en Pijnacker-Nootdorp. Van de stad, tot rustige wijken en zelfs vlakbij de duinen.

Meer weten of inschrijven?

Neem gerust contact op met onze afdeling Klantcontact & Advies via 070 312 00 10. U bent natuurlijk ook van harte welkom en om langst te komen! Maak hiervoor een afspraak bij de locatie die u graag wilt bezoeken.

Bekijk onze locaties