Peuteropvang

De peuteropvang waar je groter groeit

Misschien is het wel de leukste leeftijd: de peutertijd. Langzaam maar zeker ontwikkelt uw kind zijn of haar eigen persoonlijkheid. Elke dag weer maakt hij of zij een complete ontdekkingsreis. Bij de peuteropvang van Triodus Kinderopvang geven we uw kleine daarvoor alle ruimte. Onze medewerkers begeleiden uw kind bovendien vanuit een duidelijke visie. Die komt er kortweg op neer dat we uw kind niet alleen opvangen, maar ook volop de vrijheid geven om de wereld en zichzelf te ontdekken. Om onbezorgd te groeien op een manier die bij hem of haar past. Want naar ons idee heeft elk kind honderd talen, honderd manieren om zich te uiten en te ontplooien. Bij ons kan uw kind ze allemaal gebruiken. In eigen tempo. Op eigen kracht.

Uw kind is welkom in de ochtend

Voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar is er de peuteropvang. De kinderen kunnen zoveel ochtenden komen als u wilt. Onze peuteropvang is in de ochtend of middag geopend tijdens schoolweken. Kijk voor de exacte openingstijden bij de peuteropvang van uw voorkeur. Een aantal dagen per jaar zijn wij gesloten.

Onze groepen

Om uw kind zo goed mogelijk te kunnen begeleiden, telt elke groep maximaal zestien kinderen (afhankelijk van de grootte van de groepsruimte). Bij elk van deze groepen zijn er altijd twee pedagogisch medewerkers aanwezig. Daardoor is alle aandacht voor uw kind verzekerd.

Altijd bij u in de buurt

Triodus Kinderopvang heeft in en rondom Den Haag verschillende peuteropvanglocaties. In totaal hebben we in en rondom de stad ongeveer 55 kinderopvanglocaties. Daarmee behoren we tot de grootste kinderopvangorganisatie in Den Haag. En dat geeft u alle zekerheid als het gaat om kwaliteit en continuïteit.

Bekijk onze peuteropvanglocaties.