Kinderdagverblijf

Triodus Kinderopvang. Opvang met passie en visie.

Voor uw kind wilt u altijd het beste. En dat geldt ongetwijfeld in hoge mate bij de keuze voor een kinderdagverblijf. Het liefst vertrouwt u uw kind immers toe aan mensen die net zo betrokken zijn bij uw kleine als uzelf. Bij Triodus Kinderopvang vindt u die mensen. Onze medewerkers werken vanuit hun hart en zijn geïnspireerd door een duidelijke visie. Die visie komt er kortweg op neer dat we uw kind niet alleen opvangen, maar ook alle vrijheid geven om zich verder te ontwikkelen. Op een manier die bij hem of haar past. Want ieder kind is uniek. Bij elk van onze locaties krijgt die nog onbeperkte creativiteit van uw kind alle ruimte om groeien. In eigen tempo. Op eigen kracht.

Bekijk onze kinderdagverblijflocaties

Elke dag welkom

Bij Triodus Kinderopvang zetten we elke dag alles op alles om het voor uw kind zo aangenaam mogelijk te maken. En ook proberen we u – waar mogelijk – tegemoet te komen met onze service. Bijvoorbeeld op het gebied van onze openingstijden.

Bij onze dagopvangcentra is uw kind, vanaf zes weken tot het naar de basisschool gaat, elke werkdag welkom van 7.30 tot 18.00 uur. Een halve dag is ook mogelijk. De dag start dan vanaf 07.30 – 13.00 uur. Of van 13.00 – 18.00 uur. Vanaf 2018 zijn wij van 07.30 – 18.30 uur geopend.

Een aantal dagen per jaar zijn wij gesloten.

Onze groepen

Om de beste aandacht te kunnen geven is de omvang van onze groepen afgestemd op de leeftijd van de kinderen. De leeftijdsopbouw van de groepen kan variëren. Een babygroep is een groep van 0- tot 2-jarigen met maximaal negen kinderen. Een peutergroep is een groep van 2- tot 4-jarigen met maximaal veertien* kinderen en een verticale groep is een groep van 0- tot 4-jarigen met maximaal zestien kinderen. Bij elk van deze groepen zijn altijd twee pedagogisch medewerkers aanwezig. Daardoor is alle aandacht voor uw kind verzekerd.

Altijd bij u in de buurt

De kinderdagverblijven van Triodus Kinderopvang vindt u op zo’n 55 locaties in en rondom Den Haag. Wij behoren tot de grootste kinderopvangorganisaties in de hofstad. En dat geeft u alle zekerheid als het gaat om kwaliteit en continuïteit.

LocatieWijkAdres
AckerswoudeVolgt binnenkortVolgt binnenkort
Alice in WonderlandBezuidenhoutJuliana van Stolberglaan 3A
BunderbosMariahoeveIvoorhorst 401
Dikkie DikCentrumZwarteweg 75
EzeltjeBezuidenhoutBezuidenhoutseweg 91
Grote BeerScheveningenTesselsestraat 114
GulliverWateringse VeldPanamaplein 21
Het KievitsnestNootdorpKievitsbloem 60A
Het KuikennestYpenburgKerkuillaan 1
Het PinguinnestYpenburgWeidevogellaan 268
JonasBenoordenhoutBisschopstraat 1-3
KnofjeWateringse VeldZevenwoudenlaan 195
OtjeBomen- en BloemenbuurtAnemoonstraat 25
PaddestoelLoosduinenHeliotrooplaan 9
PaddingtonEscampNorgstraat 12
RoosmarijnLoosduinenPapajastraat 9
SchateilandYpenburgOeverwallaan 112
SchatgraverYpenburgOeverwallaan 145
ToermalijnMoerwijkMiddachtenweg 2
ToverspiegelWateringse VeldOsloweg 11
WoelwatersEscampLoevesteinlaan 41
ZiezoLoosduinenMolenbrink 68 B