Buitenschoolse opvang

Van museumbezoek tot struinen in de duinen, activiteiten in overvloed

De buitenschoolse opvang (BSO) is er voor kinderen vanaf 4 tot 13 jaar. En staat voor vrije tijd en plezier. Samen met uw kind geven we buiten schooltijd invulling aan leuke maar ook leerzame vrije tijd. Onze activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en wensen van de kinderen. Sport, spel, muziek, koken, strandwandelingen maken, lezen, techniek en creatieve activiteiten wisselen elkaar af. En natuurlijk gaan we in een stad als Den Haag graag op stap. Lekker uitwaaien op het strand, struinen in de duinen. Of we gaan naar een museum of een andere bezienswaardigheid in de stad. Dankzij onze samenwerking met verschillende theaters en musea is er altijd een gave activiteit te doen. Een uitstapje is snel gemaakt. En als uw kind even niets wil doen, is dat natuurlijk ook goed.

Heerlijke tijd op de buitenschoolse opvang na school

Hoewel er verschillen zijn tussen de locaties, is de dag gebaseerd op een vast ritme. Nadat de kinderen aankomen, eten we samen fruit. Dit is een moment voor de kinderen om hun verhaal van die dag kwijt te kunnen en om te schakelen. Daarna mogen de kinderen meedoen aan een georganiseerde activiteit of zelf iets kiezen.

In de vakanties is er een supergaaf vakantieprogramma

Van iedere vakantie maken wij van de buitenschoolse opvang een feest! Omdat we heel de dag de tijd hebben, wordt er voor iedere vakantie een speciaal activiteitenprogramma bedacht met één thema. Uw kind beleeft samen met mascotte teQ iedere vakantie een nieuw avontuur. Samen met de andere kinderen. Elke dag zijn er verschillende activiteiten. En natuurlijk gaan we ook op stap. De activiteiten worden afgestemd op de leeftijd van de kinderen. De oudste kinderen mogen zelf kiezen aan welke activiteiten zij deelnemen. Vakantie op de buitenschoolse opvang is een beleving, let maar op! Bekijk het activiteitenprogramma van de voorjaarsvakantie.

Wij brengen uw kind van school naar de BSO

Uw kind is iedere dag welkom na schooltijd tot 18.30 uur. Tijdens schoolvakanties en schoolvrije dagen zijn wij open van 7.30 tot 18.30 uur. Is de school een dag gesloten vanwege een studiedag? Ook dan kan uw kind bij ons terecht. Een aantal dagen per jaar zijn wij gesloten.
Op sommige locaties kan uw kind vóór schooltijd bij ons terecht. De pedagogisch medewerkers brengen uw kind dan naar school. Zodat u op tijd naar uw werk kan. Als uw kind oud genoeg is, mag het, in overleg met u, zelfstandig naar school. Na schooltijd worden de kinderen opgehaald uit school. Tenzij onze locatie in de school zit. Nog makkelijker voor uw kind en u.

De mening van uw kind telt

Zelfstandigheid bevorderen vinden wij belangrijk. Ook kinderparticipatie hoort bij zelfstandigheid. Daarom hebben kinderen bij ons inspraak. We laten hen meedenken en meepraten. Bijvoorbeeld over de inrichting van de ruimte, de aanschaf van spelmateriaal en het activiteitenaanbod. Dit betekent niet dat kinderen alles beslissen. Participatie houdt vooral in: samen zoeken naar oplossingen!

Altijd bij u in de buurt

Onze buitenschoolse opvang vindt u in zo’n 55 locaties in en rondom Den Haag. In de stad, maar ook in de rustige wijken. We hebben zelfs prachtige locaties vlakbij de duinen.
Triodus Kinderopvang is één van de grotere kinderopvangorganisaties in de hofstad. Groot als organisatie, maar kleinschalig op de locaties. Dat geeft u alle zekerheid als het gaat om kwaliteit en continuïteit.

Inschrijven of meer informatie?

Dan kunt u bellen met onze afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang via 070 312 00 10. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om langs te komen! U kunt hiervoor een afspraak maken bij de locatie die u graag wilt bezoeken.

Bekijk onze buitenschoolse opvang-locaties.