Opvangvormen

Met zo’n 55 locaties verspreid in en rondom Den Haag, Pijnacker en Nootdorp vindt u Triodus Kinderopvang altijd dicht bij u in de buurt. Op onze locaties staan onze medewerkers elke dag klaar om kinderen op een goede en verantwoorde manier op te vangen. Ze worden daarbij ondersteund door een team van pedagogisch beleidsmedewerkers. En welke opvangvorm u ook zoekt voor uw kind, bij Triodus Kinderopvang beleeft het altijd de tijd van zijn of haar leven!

Kinderdagverblijf

Een kinderdagverblijf van uw kind kiest u niet zomaar. Voor uw kind zoekt u immers het beste. De ligging, de mensen, de visie op opvang – alles moet kloppen. Bij Triodus Kinderopvang begrijpen wij dat als geen ander. Vandaar dat we u graag uitgebreid vertellen wat u en uw kind bij ons mogen verwachten.

Buitenschoolse opvang

Na schooltijd wil uw kind het liefst vrijuit spelen. En u zoekt een plek waar hij of zij dat op een veilige en verantwoorde manier kan doen. Bij de buitenschoolse opvang (BSO) van Triodus Kinderopvang bieden we uw kind een vertrouwde omgeving met tal van activiteiten. Vervelen is er niet bij. Uw kind krijgt letterlijk alle ruimte om zich volledig te ontplooien.

Peuterspeelzaal

Nieuwsgierigheid. Als er één woord is dat vast ook uw peuter omschrijft is het dat wel. Bij Triodus Kinderopvang krijgt hij of zij elke dag de kans om nieuwe dingen te ontdekken. In een veilige en vertrouwde ruimte van onze peuterspeelzaal kan uw kleine zich altijd naar hartenlust uitleven met volop speelmateriaal. Uiteraard onder het toeziend oog van professionele medewerkers.

Vakantie-opvang

Tijdens de vakantie ook eens naar de BSO? Vindt uw kind het tijdens de vakantie leuk om een geweldige dag te beleven met leeftijdsgenootjes? Dat kan bij Triodus Kinderopvang! Tijdens schoolvakanties organiseren wij op de BSO leuke activiteiten voor alle basisschoolkinderen. En ook als uw kind normaal niet bij ons Triodus op de buitenschoolse opvang zit, dan is hij of zij ook van harte welkom om eens langs te komen.

In goede handen
Per locatie hebben we, afhankelijk van het aantal kinderen, één of meerdere groepen. Per groep zijn er altijd twee pedagogisch medewerkers aanwezig. Daardoor zijn de kinderen in goede handen en is alle aandacht voor uw kind verzekerd. Uw kind(eren) zijn tijdens de schoolvakantie van harte welkom tussen 7.30 – 18.00 uur.

Kosten
Aan het eind van de maand ontvangt u van ons een factuur voor de afgenomen vakantiedag(en). Over dit bedrag kunt u kinderopvangtoeslag aanvragen bij de Belastingdienst. Aan het eind van het jaar ontvangt u van ons een jaaroverzicht welke u voor de Belastingdienst nodig hebt.

Uw kind(eren) inschrijven
Heeft u interesse en wilt u uw kind of kinderen inschrijven voor één of meerdere van deze dagen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang (IPK). Zij zijn bereikbaar op telefoonnummer (070) 312 00 10 of stuur een e-mail aan ipk@triodus.nl. Na inschrijven ontvangt u van ons een overeenkomst voor de betreffende vakantiedag(en).

Meer informatie
Neem contact op met onze afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang, telefoonnummer (070) 312 00 10 of stuur een e-mail aan ipk@triodus.nl.