kinderopvang-Triodus Kinderopvang-den haag-kinderen

Samenvoegen van locaties voor ouders met een cruciaal beroep

Vanaf maandag 8 februari zijn onze kinderdagverblijven en peuteropvanglocaties weer volledig geopend. U kunt uw kind weer naar de eigen locatie brengen. Onze BSO-locaties zijn momenteel alleen open voor kinderen van ouders met een cruciaal beroep. Als in een gezin één ouder een cruciaal beroep uitvoert, is het verzoek om zoveel mogelijk zelf de kinderen op te vangen. Klik hier voor de lijst met cruciale beroepen.

Op deze pagina vindt u een overzicht naar welke locatie u uw kind kan brengen.

0 tot 4 jaar: kinderdagverblijf en peuteropvang

Vanaf maandag 8 februari zijn onze kinderdagverblijven en peuteropvanglocaties weer volledig geopend. U kunt uw kind weer naar de eigen locatie brengen.

4 tot 13 jaar: buitenschoolse opvang

Wanneer uw kind normaal gesproken naar een buitenschoolse opvang (BSO) van Triodus Kinderopvang gaat en u heeft een cruciaal beroep, dan is uw kind tot en met vrijdag 26 februari welkom op de eigen locatie, op de dagen en tijden die u altijd afneemt. In verband met het aantal kinderen dat naar de opvang komt, hebben wij sinds maandag 4 januari een aantal locaties samengevoegd. Hieronder in het schema kunt u zien welke locaties gesloten zijn en waar u uw kind naar toe kan brengen. De overige locaties zijn dan vooralsnog geopend.

Gesloten locatie:   Locatie wordt samengevoegd met:
BSO Schatbewaarder BSO Schatjager
BSO Bikkels (Reuzenperzik) BSO Rataplan
BSO De Bras BSO Hoppershonk
BSO De Supervogels  BSO Het Kievitsnest
BSO Grote Beer BSO Zagazoo
BSO Haantje de Voorste BSO Rataplan
BSO Het Kuikennest BSO Hoppershonk
BSO Het Pauwennest   BSO Het Kievitsnest
BSO Jonas Benoordenhoutseschool (Jonas-BHS) BSO Jonas
BSO Jonas Oranje Nassauschool (Jonas-ONS) BSO Jonas
BSO Jonas SVC’08  BSO Jonas
Sportcampus Zuiderpark  X

Geen cruciaal beroep, breng uw kind dan niet naar de opvang

Kinderen van ouders die geen door de overheid vastgesteld cruciaal beroep hebben, kunnen hun kind niet naar de opvang brengen. Zo zorgen we er samen voor dat de samenleving blijft draaien en besmetting zoveel mogelijk voorkomen wordt.

Geen cruciaal beroep, breng uw kind dan niet naar de BSO
Kinderen van ouders die geen door de overheid vastgesteld cruciaal beroep hebben, kunnen hun kind niet naar de buitenschoolse opvang brengen. Zo zorgen we er samen voor dat de samenleving blijft draaien en besmetting zoveel mogelijk voorkomen wordt.

Kwetsbare kinderen
Kinderen in een kwetsbare positie kunnen wel naar de BSO. Overleg dit met uw locatiemanager.

Vragen

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met onze collega’s van afdeling Klantcontact & Advies. Via telefoonnummer: 070 – 312 00 10. Of stuur een e-mail naar info.corona@swkgroep.nl.