Nieuws

Laatste kans voor inschrijven Triodus Jeugdloop 2,5 km

Op 12 maart 2017 vindt de 43e editie plaats van de NN CPC Loop Den Haag. Dit Haagse familie-evenement trekt elk jaar tienduizenden deelnemers en bezoekers. Met trots vertellen wij u dat wij onze naam verbinden aan dit mooie, sportieve Haagse familie-evenement. De komende drie jaar zijn wij sponsor van de jeugdloop, de Triodus Jeugdloop (2,5 km). Wij nodigen u en uw kind(eren) van harte uit om mee te lopen.

De Negenmaandenbeurs, wij zijn erbij!

Kinderwagens, vrouwen met dikke buiken en heel veel stands. Kinderopvang wordt ook dit jaar door de SWKGroep, waar Triodus Kinderopvang onderdeel van is, gepromoot op de Negenmaandenbeurs (22 t/m 26 februari in de RAI Amsterdam).

14-jarige Yasmine voor één dag baas bij de SWKGroep

De baas zijn voor een dag. Dát is een wens voor velen. Donderdag 26 januari is het zover voor één van de jongeren van de middelbare school Melanchthon Mathenesse uit Delfshaven. De Rotterdamse Yasmine wordt voor één dag de baas van de SWKGroep waar Triodus onderdeel van is. Zij mag die dag meebeslissen over kinderopvang, buurtwerk en zorg in Zuid-Holland. Een frisse kijk van een jong talent in een organisatie die als doel heeft om kinderen in hun kracht te zetten.

Wil jij mij voorlezen? De Nationale Voorleesdagen komen er weer aan!

De Nationale Voorleesdagen worden gevierd van woensdag 25 januari tot en met zaterdag 4 februari. Dit evenement is speciaal voor peuters, kleuters en hun ouders.

Met dit evenement wordt onder de aandacht gebracht dat voorlezen aan kinderen erg belangrijk is.

Kinderen zijn nooit te jong om te worden voorgelezen. Het begint al in de babytijd, lekker op schoot samen naar de plaatjes kijken, aanwijzen en benoemen. Het schept een band, prikkelt de fantasie en is natuurlijk heel goed voor de taalontwikkeling. Ook leert je kind gaandeweg de wereld ontdekken. Wanneer je kind zelf al kan lezen, is samen voorlezen ook heel fijn. Een knus moment van samenzijn. En kinderen kunnen zich heel trots voelen als zij jou mogen voorlezen.

Het startschot wordt gegeven op de woensdag met het Nationale Voorleesontbijt. Veel organisaties vragen ouders , andere volwassenen of oudere kinderen om te komen voorlezen aan peuters of kleuters.

Op de website www.nationalevoorleesdagen.nl kunt u lezen welke organisaties meedoen aan dit ontbijt en welke activiteiten er nog meer worden georganiseerd rondom de Nationale Voorleesdagen.

Ook de bibliotheken doen mee. Dit jaar staat het boek ‘De kleine walvis’, het prentenboek van het jaar 2017, centraal. Neem er gerust eens samen met uw baby, peuter of kleuter een kijkje. Er gaat een wereld voor hen open!

PEC, Marieke Grijpink

Doe mee: SWKGroep Innovatieprijs!

In het ‘Jaar van Techniek’ is Triodus Kinderopvang op zoek naar innovatieve ideeën om onze mooie en kwetsbare aarde te beschermen. Daarom daagt zij alle kinderen van de buitenschoolse opvanglocaties en hun ouders, samenwerkingspartners én medewerkers uit om mee te doen. De bedenker van het meest briljante idee ontvangt in mei 2017 de SWKGroep Innovatieprijs!

Ontdek de winterse magie in Madurodam

Ook dit jaar is het weer lichtjesfeest bij Madurodam. Het park is sfeervol verlicht met meer dan 50.000 lichtjes. Waan je in een betoverende lichtjeswereld met volledig verlichte miniaturen en winterse taferelen. Kom naar één van de avondopeningen en beleef deze magische ervaring vanaf 9 december. Leuk en bijzonder voor het hele gezin!

Investeren in kwaliteit van de opvang

Wij realiseren ons dat u als ouder vooral contact heeft met de pedagogisch medewerkers op de groep. Zij zijn het gezicht van Triodus. In 2017  investeren wij daarom ook verder in de kwaliteit van onze opvang.

In actie voor de Voedselbank

Ook dit jaar hebben wij weer meegedaan met de inzamelactie ‘Samen voor de Voedselbank’ van Omroep West. Onze locaties zamelden ruim 100 dozen vol houdbare en verzorgingsproducten in voor gezinnen die deze hulp hard nodig hebben.

Sponsoring CPC Jeugdloop

De komende 3 jaar gaan wij de Jeugdloop (2,5 km) sponseren van de NN CPC Loop. Wij zijn er trots op onze naam aan dit mooie, sportieve Haagse familie-evenement te verbinden. De Jeugdloop is bedoeld om de jeugd, kinderen van 8 tot en met 12 jaar kennis te laten maken met de loopsport.