Nieuws

21 oktober 2016

Is techniek iets voor mij? Kinderen ontdekken het zelf

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Gespannen gezichten, nieuwe dingen ontdekken en kennismaken met techniek. Is techniek iets voor mij? De kinderen van Triodus ontdekken het zelf tijdens een spannende ontdekkingstocht op de Grote SWKGroep Techniekdag. Leuk maar ook heel belangrijk. Uit onderzoek blijkt dat de techniekinteresse voor kinderen al op jonge leeftijd wordt bepaald.


14 oktober 2016

Triodus kinderen op zoek naar techniek

foto-bij-grote-techniekdag

In de herfstvakantie wordt de Grote SWKGroep Techniekdag georganiseerd op de locaties van Triodus. Kinderen van alle leeftijden gaan op een ware ontdekkingstocht die geheel in het teken staat van techniek.


27 september 2016

Beleef ‘de nijntje dagen’ in Madurodam!

nijntje-300x250-kidsproof

Tijdens de nijntje dagen van woensdag 28 september tot en met woensdag 5 oktober a.s. kunt u in Madurodam allerlei leuke nijntje activiteiten doen samen met uw kind. En er worden extra activiteiten aangeboden door de medewerkers van Triodus.

Echte nijntje activiteiten
In het Panorama café wordt er ieder uur voorgelezen uit een nijntje voorleesboek. Ook kunnen de kinderen creatief aan de slag met knutselen en kleuren van mooie nijntje kroontjes.

Ook is er een superleuke speurtocht. Ga op zoek naar nijntje in heel Nederland. Aan het einde van de speurtocht kunnen de kinderen een leuk presentje ophalen in de shop van Madurodam.

Nijntje speeltuin!
Bij de ingang van de nijntje speeltuin staat nijntje jullie op te wachten samen met haar vriendinnetje nina. In de speeltuin klimmen, schommelen en klauteren de kinderen met nijntje.

Meet en Greet met nijntje
Op de foto met nijntje? Kom naar de meet en greet met nijntje op woensdag 28 september, zondag 2 oktober en woensdag 5 oktober a.s.

Met uw SWKGroepPas ontvangt u aan de kassa een aantrekkelijke korting.

Veel plezier!


27 september 2016

Ouderavond met het thema ‘Eetplezier & Beweegkriebels’

In de Week van de Opvoeding organiseren het Centrum Jeugd & Gezin en Triodus een ouderavond met het thema ‘Eetplezier & Beweegkriebels’.

Datum en tijd: Woensdag 5 oktober, 19.30- 21.30 uur
Waar: KDV Dikkie Dik, Zwarteweg 75
Kosten: Gratis
Voor wie: Ouders en opvoeders van kinderen 0 t/m 4 jaar
Aanmelden: Verplicht, via: cjghaagsehout@voorwelzijn.nl

U komt toch ook?!


19 september 2016

Nationale Sportweek

In de week van 17 tot en met 25 september 2016 is de Nationale Sportweek. Een week waarin sport en bewegen gepromoot wordt, geïnitieerd door NOC*NSF. De sportweek laat zien hoe gezond en vooral hoe leuk sporten is. Triodus support dit initiatief.


5 september 2016

Zomerfeest bij Toverspiegel!

Zomerfeest 2016! U komt toch ook?

Op 7 september organiseert het team van Toverspiegel een gezellig zomerfeest voor alle kinderen en ouders.


1 september 2016

SWKGroep KidsCorner tijdens KLM Open

 

Het meest bekende golftoernooi van Nederland is het KLM Open. Van 8 tot en met 11 september wordt dit topsportevenement gehouden op golfcourse The Dutch in Spijk. Joost Luiten, winnaar van het KLM Open 2013 en Nederlands hoogst genoteerde golfer, is ook van de partij.


22 augustus 2016

Triodus loopt voorop in permanente educatie

Pilot project permanente educatie pedagogisch professionals
Pedagogisch medewerkers van Triodus doen mee aan een landelijke pilot voor een digitaal Permanent Educatieplatform Pedagogisch Professionals, afgekort PEPP. Deze pilot is vanuit de Brancheorganisatie Kinderopvang met steun van het ministerie van SZW van start gegaan.


19 augustus 2016

Familiedag Olympic Experience

Sport en Techniek, wat een combinatie. Tijdens de SWKGroep Familiedag maakten de ouders en kinderen kennis met te gekke sporten en volgden zij indrukwekkende sportdemonstraties. Van zeilen, klimmen, waterskiën tot BMX’en. Het kon allemaal op de Olympic Experience op het sportstrand van Den Haag. Sporten en gezond bewegen zijn belangrijk. En vooral ook heel erg leuk!


2 augustus 2016

De kinderen van Triodus beleven een olympische zomer

Te gekke sporten, verrast worden door indrukwekkende sportdemonstraties en alles leren over de Olympische Spelen. Echt naar Rio de Janeiro met alle kinderen is natuurlijk geen optie. Maar de Spelen zijn dichtbij deze zomer. Op het sportstrand in Den Haag wordt dit jaar de Olympic Experience georganiseerd. De BSO-kinderen van Triodus gaan het allemaal beleven.