Nieuws

Kinderboekenweek 2017

De Kinderboekenweek vindt plaats van 4 t/m 15 oktober 2017. Het thema is dit jaar griezelen met als motto Gruwelijk eng! Op onze locaties besteden wij aandacht aan de Kinderboekenweek.

Buiten de lijntjes

Van 2 oktober tot en met 8 oktober 2017 vindt landelijk de Week van de Opvoeding plaats. De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, mede-opvoeders, kinderen, jongeren en professionals. Op onze locaties besteden we aandacht aan deze bijzondere week in de vorm van een ouderavond, koffieochtend of een ouder- en kindactiviteit.

Triodus-kinderen golfen voor War Child

Kinderen van de buitenschoolse opvang van Triodus Kinderopvang, beleefden woensdag 13 september een topmiddag bij Golfclub Kleiburg in Brielle. Zij waren uitgenodigd voor een golfclinic tijdens het SWKGroep Goede Doelen Golftoernooi.

Medewerkers betrokken bij thema Water

Ieder jaar werken de organisaties die onderdeel zijn van de SWKGroep met een themajaar. Kinderen leren en ontwikkelen spelenderwijs. Daarom wordt jaarlijks de focus gelegd op een thema. In juli is het spetterende Jaar van Water gestart. Via het thema doet uw kind nieuwe ervaringen op en ontdekt en ontwikkelt zo zijn of haar talenten. Ook onze medewerkers worden volop betrokken bij dit thema.

Edgar Kannekens lid Raad van Bestuur SWKGroep

Triodus is onderdeel van Stichting SWKGroep. De Raad van Toezicht en Raad van Bestuur van de SWKGroep zijn verheugd om mee te delen dat per 1 september 2017 Edgar Kannekens is aangetreden als lid van de Raad van Bestuur van de SWKGroep.

Dag van de gezonde kinderopvang

Op 8 september is het de dag van de gezonde kinderopvang. Onze pedagogische visie ‘Samen de Wereld Kleuren’ staat vanzelfsprekend ook voor een gezonde ontwikkeling van kinderen. Niet alleen op 8 september, maar dagelijks het hele jaar door.

Trots op OKÉ vignet

Gezonde voeding is tegenwoordig veel over te doen. Maar wat is nu eigenlijk gezonde voeding? Een aantal locaties van Triodus Kinderopvangorganisatie heeft zich hierin verdiept en heeft daarom besloten zich te laten voorlichten door de Stichting Kind en Voeding. Met als positief resultaat dat zij sinds april 2017 de trotse bezitter zijn van het OKÉ vignet.

SWKGroep sponsort Nederlands dames waterpoloteam

Stichting SWKGroep is de nieuwe sponsor van de Nederlandse waterpolodames. SWKGroep is een onderneming in kinderopvang, buurtwerk en zorg, met als visie dat sport, bewegen en gezonde voeding van groot belang zijn voor de ontwikkeling van kinderen. Voorafgaand aan de waterpolo-interland in Utrecht werd de sponsorovereenkomst getekend in het bijzijn van een groep enthousiaste kinderen.

Spetterend Jaar van Water start

Kinderen leren en ontwikkelen spelenderwijs. Daarom wordt bij Triodus Kinderopvang vanuit het pedagogisch palet jaarlijks de focus gelegd op een thema. Juli 2017 start het spetterende Jaar van Water. Twaalf maanden lang draait alles om water! Via het thema doen de kinderen nieuwe ervaringen op en ontdekken en ontwikkelen zo hun talenten. Ook kinderen die geen gebruikmaken van de kinderopvang en zorg kunnen meedoen door de nieuw ontwikkelde website voor alle kinderen.

Kindcentrum Vroondaal – daar word je wijzer van

Een nieuwe ster binnen Triodus Kinderopvang! Na de zomervakantie, op maandag 21 augustus opent Kindcentrum Vroondaal zijn deuren. Vanwege uitstel van de tijdelijke huisvesting aan de Madepolderweg start het kindcentrum op een vervangende locatie aan de Meppelweg. Als het tijdelijke gebouw aan de Madepolderweg wordt opgeleverd, gaan alle groepen tegelijk over.