Nieuws

Trots op OKÉ vignet

Gezonde voeding is tegenwoordig veel over te doen. Maar wat is nu eigenlijk gezonde voeding? Een aantal locaties van Triodus Kinderopvangorganisatie heeft zich hierin verdiept en heeft daarom besloten zich te laten voorlichten door de Stichting Kind en Voeding. Met als positief resultaat dat zij sinds april 2017 de trotse bezitter zijn van het OKÉ vignet.

SWKGroep sponsort Nederlands dames waterpoloteam

Stichting SWKGroep is de nieuwe sponsor van de Nederlandse waterpolodames. SWKGroep is een onderneming in kinderopvang, buurtwerk en zorg, met als visie dat sport, bewegen en gezonde voeding van groot belang zijn voor de ontwikkeling van kinderen. Voorafgaand aan de waterpolo-interland in Utrecht werd de sponsorovereenkomst getekend in het bijzijn van een groep enthousiaste kinderen.

Spetterend Jaar van Water start

Kinderen leren en ontwikkelen spelenderwijs. Daarom wordt bij Triodus Kinderopvang vanuit het pedagogisch palet jaarlijks de focus gelegd op een thema. Juli 2017 start het spetterende Jaar van Water. Twaalf maanden lang draait alles om water! Via het thema doen de kinderen nieuwe ervaringen op en ontdekken en ontwikkelen zo hun talenten. Ook kinderen die geen gebruikmaken van de kinderopvang en zorg kunnen meedoen door de nieuw ontwikkelde website voor alle kinderen.

Kindcentrum Vroondaal – daar word je wijzer van

Een nieuwe ster binnen Triodus Kinderopvang! Na de zomervakantie, op maandag 21 augustus opent Kindcentrum Vroondaal zijn deuren. Vanwege uitstel van de tijdelijke huisvesting aan de Madepolderweg start het kindcentrum op een vervangende locatie aan de Meppelweg. Als het tijdelijke gebouw aan de Madepolderweg wordt opgeleverd, gaan alle groepen tegelijk over.

Hoe alert bent u online?

Binnen onze organisatie vinden we cybersecurity erg belangrijk. We hechten veel waarde aan het uiterst zorgvuldig omgaan met alle gegevens. Test en verbeter uw cyberskills.

Spetterend Jaar van Water

12 maanden lang draait alles om water! Het Jaar van Water loopt van juli 2017 tot juli 2018. Wat kan je met water doen? Wanneer is water gevaarlijk? Hoe kun je water besparen? Wat leeft er allemaal in, bij en van het water? Uw kind weet binnenkort het antwoord op al deze vragen.

Nieuw voedingsbeleid

Triodus Kinderopvang heeft een nieuw voedingsbeleid. In dit voedingsbeleid staat beschreven hoe wij bij Triodus omgaan met voeding. Het beleid is aanvullend aan ons pedagogisch beleid.

Spelen in de modder: ModderDag!

Duizenden kinderen in heel Nederland ontdekken tijdens ModderDag op donderdag 29 juni weer wat modder is, hoe je er mee kunt spelen en wat de aarde betekent voor ons dagelijks leven. Wie kan het verst glijden, de hoogste moddertoren maken of het lekkerste moddertaartje bakken?

De beweegplaat en Buurt&Zo app winnaars SWKGroep Innovatieprijs

De beweegplaat van de negenjarige Cas van KOKO Kinderopvang en de Buurt&Zo app van Buurtwerk zijn uitgeroepen tot winnaars van de SWKGroep Innovatieprijs 2017 tijdens de finale op woensdagmiddag 17 mei in de Dutch Innovation Factory. Zij gaan samen met de SWKGroep aan de slag met deze ideeën om onze wereld mooier en duurzamer te maken.