Nieuws

BSO-kinderen beleven zeilavontuur op Hofvijver

Zo’n 50 BSO-kinderen maakten op 16 maart kennis met zeilen. Zij leerden de kneepjes van de zeilsport middenin Den Haag op de Hofvijver. Het themajaar ‘Water’ is in volle gang. In dit themajaar volgen we Team Brunel die meedoet met de langste en zwaarste zeilwedstrijd van de wereld, de Volvo Ocean Race. Wij betrekken de kinderen nauw bij de Volvo Ocean Race. Zij ‘zeilen’ sinds november met de zeilboten mee over de verschillende wereldzeeën. Nu mochten de kinderen zelf ervaren hoe leuk zeilen is.

Wij sponsoren de CPC Loop Den Haag en …

Op 11 maart vindt de 44e editie plaats van de NN CPC Loop Den Haag. Dit Haagse familie-evenement trekt elk jaar weer tienduizenden deelnemers en bezoekers. Triodus Kinderopvang heeft ook dit jaar weer gratis kaarten voor kinderen beschikbaar gesteld om dit sportieve evenement mee te beleven. En met succes want alle kaarten zijn inmiddels weggegeven!

Aanwezig tijdens Duinrell Fun Run

Op 4 maart vindt de eerste Fun Run plaats in Duinrell. En Triodus is daarbij! Tijdens de Fun Run rennen deelnemers dwars door het attractiepark langs de achtbanen. Samen met onze mascotte teQ moedigen we de renners aan en we delen klaparmbandjes uit aan de deelnemers. 

Clinic van Nederlands waterpoloteam

Samenwerken, kracht, uithoudingsvermogen en vooral heel veel plezier! Ruim 170 BSO-kinderen maakten maandag kennis met waterpolo tijdens een bijzondere waterpoloclinic onder leiding van het Jong Oranje waterpoloteam in zwembad Hofbad.

Week van de Lentekriebels

Van 19 tot en met 23 maart 2018 is de nationale projectweek Week van de Lentekriebels. Georganiseerd door Rutgers in samenwerking met de GGD-organisaties. Deze week is bedacht om extra aandacht te geven aan relationele en seksuele vorming bij kinderen. Aan deze week doen veel basisscholen in Nederland mee. Bij Triodus Kinderopvang is structureel aandacht voor dit thema.

Drie nieuwe bazen voor één dag

De baas zijn voor een dag. Dát is een wens voor velen. Donderdag 25 januari had Triodus Kinderopvang niet één, maar drie nieuwe bazen. Rayhanna (11 jaar) en Fatma (11 jaar) van de Nieuwe Haven en Shurella (13 jaar) van het Melanchton Kralingen uit Rotterdam nemen de beslissingen. Een frisse kijk van deze jonge talenten geeft nieuwe inzichten in de branche.

Voorlezen centraal tijdens De Nationale Voorleesdagen

Van 24 januari tot en met 3 februari vinden de Nationale Voorleesdagen plaats. Met voorleesontbijten op onze locaties (en in bibliotheken en scholen in het gehele land) gaat de 15de editie van De Nationale Voorleesdagen van start. Voorlezen is niet alleen leuk maar ook ontzettend goed voor een kind. Het stimuleert de taalontwikkeling. Door samen te lezen, leert het jonge kind de wereld stapje voor stapje beter begrijpen.