Peuteropvang Piraten

U vindt peuteropvang Piraten op de Oeverwallaan 112 in Ypenburg in een licht gebouw dat speciaal ontworpen is voor kinderopvang. Op deze locatie is ook kinderdagverblijf Schateiland en buitenschoolse opvang Schatbewaarder gevestigd. De peuteropvang heeft een ruim lokaal en een speelhal met lichtkoepels voor gevarieerd spelplezier. Piraten beschikt over een grote, groene ontdektuin. De peuteropvang heeft een uitdagende leer- en spelomgeving. Is uw kind 2 jaar? Dan is hij of zij van harte welkom!

Bevordering van de ontwikkeling van uw kind

Onze medewerkers zijn geschoold in het werken met een Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma (VVE) Speelplezier. Op een spelende manier leert uw kind nieuwe vaardigheden. Speelplezier staat voor samen plezier beleven aan spel. Via samenspel met andere kinderen leert uw kind taal-, sociale- en cognitieve vaardigheden. De pedagogisch medewerker ondersteunt de kinderen om hen net een stapje verder te brengen in hun spel en ontwikkeling. Door deze methodiek wil Triodus Kinderopvang de peuters binnen de peuteropvang net een stapje meer bieden en kinderen spelenderwijs laten ontwikkelen.

Peuterplus

Heeft uw kind behoefte aan voorbereidende educatie voor de basisschool? Informeer dan naar onze peuterplusgroep ‘de Goudstukken’. Deze is gevestigd in hetzelfde pand, maar biedt specifieke activiteiten die voorbereiden op het basisonderwijs. Deze groep is voor kinderen van 3 tot 4 jaar waarbij u kunt kiezen uit schooltijdenopvang of hele dagopvang.

Meer informatie of kennismaken?

Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het centrum eruit ziet? Bel dan met de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang van Triodus via 070 - 312 00 10.
Rondleiding aanvragen
kaart

Bellen?

IPK

070 - 312 00 10

Locatie

070 - 312 0029

Neem contact met ons op

Contactformulier
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen