Peuteropvang Piraten

kinderopvang-triodus-kinderen-kdv-bso
Adres
Oeverwallaan 1122498 BZYpenburgDen Haag
070 - 312 0029
Locatiemanager
Openingstijden

Geopend van maandag- tot en met vrijdagochtend van 8.30 tot 12.30 uur.

Klantcontact & Advies
Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.
070 - 312 00 10
LRK-nummer 950065390

Contact

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Over de locatie

U vindt peuteropvang Piraten op de Oeverwallaan 112 in Ypenburg in een licht gebouw dat speciaal ontworpen is voor kinderopvang. Op deze locatie is ook kinderdagverblijf Schateiland en buitenschoolse opvang Schatbewaarder gevestigd. De peuteropvang heeft een ruim lokaal en een speelhal met lichtkoepels voor gevarieerd spelplezier. Piraten beschikt over een grote, groene ontdektuin. De peuteropvang heeft een uitdagende leer- en spelomgeving. Is uw kind 2 jaar? Dan is hij of zij van harte welkom!

Bevordering van de ontwikkeling van uw kind

Onze medewerkers zijn geschoold in het werken met een Voorschoolse Educatieprogramma (VE) Speelplezier. Op een spelende manier leert uw kind nieuwe vaardigheden. Speelplezier staat voor samen plezier beleven aan spel. Via samenspel met andere kinderen leert uw kind taal-, sociale- en cognitieve vaardigheden. De pedagogisch medewerker ondersteunt de kinderen om hen net een stapje verder te brengen in hun spel en ontwikkeling. Door deze methodiek wil Triodus Kinderopvang de peuters binnen de peuteropvang net een stapje meer bieden en kinderen spelenderwijs laten ontwikkelen.

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen