Peuteropvang Duinroosje

peuteropvang-duinroosje (5)
Adres
Tesselsestraat 1142583 JMDuindorpDen Haag
Locatiemanager
06-22700875
Openingstijden

In de ochtend is de peuteropvang geopend van 8.15 tot 12.15 uur.
In de middag is de peuterschool geopend van 13.00 tot 17.00 uur.

Bij Peuteropvang Duinroosje is er voldoende parkeergelegenheid. Bovendien zijn we goed te bereiken met buslijn 22.

Klantcontact & Advies
Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.
070 - 312 00 10
LRK-nummer 110239817

Contact

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Over de locatie

Duinroosje is voor peuters (2,5 – 4 jaar) in Scheveningen dé plaats om spelenderwijs te leren. Onder begeleiding van ervaren pedagogisch medewerkers krijgt uw kind alle belangrijke vaardigheden mee. Als kers op de taart maakt het ook kennis met de Engelse taal.

Samen met openbare basisschool de Tweemaster

Vlakbij de haven en het strand staat het gebouw van openbare basisschool de Tweemaster. Een licht, knus en overzichtelijk pand. Hier vindt u ook Duinroosje. Om het gebouw heen is een groot speelplein, waardoor de peuters lekker kunnen buitenspelen. Met ook nog eens een speeltuin en kinderboerderij in de buurt, valt er genoeg te ontdekken!

Alle ruimte om te ontwikkelen

Uw peuter krijgt bij Duinroosje alle ruimte om zijn of haar eigen persoonlijkheid te ontwikkelen. Onze medewerkers vangen uw kind niet alleen op, maar geven uw peuter volop de vrijheid om de wereld en zichzelf te ontdekken. Want naar ons idee heeft elk kind honderd talen, honderd manieren om zich te uiten en te ontplooien. Bij ons kan uw kind ze allemaal gebruiken. In eigen tempo. Op eigen kracht.

Spelend leren bij Duinroosje

Natuurlijk geven wij uw peuter de basis die nodig is om straks klaar te zijn voor de basisschool. Dat doen we door uw kind te laten spelen. Want peuters leren door te spelen. Alle belangrijke ontwikkelingsgebieden worden met spel gestimuleerd. En bij Duinroosje gaan we nog een stap verder. We laten kinderen al vroeg kennismaken met de Engelse taal.

Zelfde omgeving

Duinroosje zit dus in hetzelfde gebouw als OBS de Tweemaster. Ook kinderdagverblijf Grote Beer zit bij ons in. Aan de overkant vindt u BSO Grote Beer. Zo kan uw kind van peuter tot scholier opgroeien in dezelfde omgeving.

Op dit adres bevindt zich ook Kinderdagverblijf Grote Beer

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen