Kinderdagverblijf Ziezo

kinderopvang-kdv-triodus kinderopvang
Adres
Molenbrink 68 B2553 GRLoosduinenDen Haag
Locatiemanager
Adjunct locatiemanager
Babette de Groot
06 19 29 72 49
Klantcontact & Advies
Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.
070 - 312 00 10
LRK-nummer 126437543

Contact

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Over de locatie

Kinderdagverblijf Ziezo ligt heel landelijk aan De Molenbrink in stadsdeel Loosduinen, vlakbij de wijken Kraaijenstein en Houtwijk. Jouw kind speelt samen met de andere kinderen op de uitdagende buitenspeelplaats en zal naarmate zij ouder worden samen met ons ook ommetjes maken of klauteren in de naastgelegen speeltuin.

Prettig en vrolijk
Ons gebouw is licht, huiselijk en veilig met een vrolijk karakter. Elk van onze drie groepsruimten komt uit op de ruime speelhal en de buitenspeelplaats. Lieve, ervaren pedagogisch medewerkers zorgen met aandacht voor jouw kindje en bieden spel en speelgoed aan dat past bij de ontwikkeling en interesse van jouw kind. Opgroeien bij Ziezo is een blij avontuur, waarbij je iedere dag iets nieuws ontdekt.

Kinderdagverblijf Ziezo heeft twee verticale groepen voor de dreumesen en peuters tussen 1 en 4 jaar en een zorgzame babygroep voor onze allerkleinsten.

Oudercommissie De oudercommissie van Kinderdagverblijf Ziezo kunt u bereiken via het volgende e-mailadres: ocziezo@hotmail.com

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen