Kinderdagverblijf Schatgraver

kinderdagopvang-schatgraver-triodus kinderopvang
Adres
Oeverwallaan 1452498 BWYpenburgDen Haag
Locatiemanager
Klantcontact & Advies
Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.
070 - 312 00 10
LRK-nummer 146139082

Contact

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Over de locatie

Kinderdagverblijf Schatgraver vindt u – samen met buitenschoolse opvang Schatjager – aan de Oeverwallaan in Ypenburg in een mooi modern gebouw dat speciaal ontworpen is voor onze kinderopvang. Wij hebben lichte, rustige groepsruimtes met volop speel- en ontdekmateriaal. Elke leeftijdsgroep heeft bij ons een eigen ruimte waarin gespeeld en geleefd wordt, plus een eigen slaapkamer waar uw kind tot rust kan komen. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zichzelf op eigen tempo te ontplooien en de wereld om hen heen te ontdekken. Even lekker alleen of juist liever samen met andere kinderen? Het kan en mag allemaal. Wij hebben een heerlijke natuurtuin met een ruime hoeveelheid schaduwplekken. Deze is omgeven door een hoog hek zodat kinderen veilig en vertrouwd kunnen spelen en bewegen.

De groepen op kinderdagverblijf Schatgraver

  • twee babygroepen voor kinderen van 2 tot 24 maanden
  • twee dreumesgroepen van 24 tot 48 maanden (waarvan een VE peutergroep)
Oudercommissie De oudercommissie van Kinderdagverblijf Schatgraver kunt u bereiken via het volgende e-mailadres: ocschatgraver@hotmail.com

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen