Kinderdagverblijf Schatgraver

Kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf Schatgraver vindt u – samen met buitenschoolse opvang Schatjager – aan de Oeverwallaan in Ypenburg in een mooi modern gebouw dat speciaal ontworpen is voor onze kinderopvang. Wij hebben lichte, rustige groepsruimtes met volop speel- en ontdekmateriaal. Elke leeftijdsgroep heeft bij ons een eigen ruimte waarin gespeeld en geleefd wordt, plus een eigen slaapkamer waar uw kind tot rust kan komen. Kinderen krijgen de mogelijkheid om zichzelf op eigen tempo te ontplooien en de wereld om hen heen te ontdekken. Even lekker alleen of juist liever samen met andere kinderen? Het kan en mag allemaal. Wij hebben een heerlijke natuurtuin met een ruime hoeveelheid schaduwplekken. Deze is omgeven door een hoog hek zodat kinderen veilig en vertrouwd kunnen spelen en bewegen.

De groepen op kinderdagverblijf Schatgraver

  • twee babygroepen voor kinderen van 2 tot 24 maanden
  • twee dreumesgroepen van 24 tot 48 maanden

Oudercommissie

Bij Triodus stellen we het bijzonder op prijs als u als ouder meedenkt en adviseert over ons beleid. Mede daarom streven wij ernaar dat ieder kindercentrum van Triodus een eigen oudercommissie heeft, die adviseert over zaken die te maken hebben met dat kindercentrum.

De oudercommissie van kunt u bereiken via het volgende e-mailadres: ocschatgraver@hotmail.com

Meer informatie of kennismaken?

Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het centrum eruit ziet? Belt u dan met de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang (IPK) van Triodus: telefoonnummer 070 - 312 00 10.
Rondleiding aanvragen

Bellen?

IPK

070 - 312 00 10

Locatie

015 - 310 0809

Neem contact met ons op

Contactformulier
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen