Kinderdagverblijf Het Pinguïnnest

28_6_pinguinnest_bso_2989_groot
Adres
Weidevogellaan 2682496 PPYpenburgDen Haag
Locatiemanager
Adjunct locatiemanager
Bernice Egberink
06 13 25 84 59
Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 7.30 tot 18.30 uur.

Klantcontact & Advies
Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.
070 - 312 00 10
LRK-nummer 426964743

Contact

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Over de locatie

Wat bieden wij?

Kinderdagverblijf Het Pinguinnest is een bijzondere locatie met kinderdagverblijf en peuterspeelzaal onder één dak. Huiselijk én vertrouwd. Samen met u zorgen wij voor een veilige en vertrouwde omgeving waar uw kind kan spelen, ontdekken en kan groeien. Wij vangen kinderen op in groepen variërend in leeftijd van 0-4 jaar.

Thema’s
Op de locatie werken wij met thema’s die elke vier tot zes weken veranderen. De groepen vullen het thema zelf in en de (oudere) kinderen denken hierin actief mee. We gaan hierbij ook in op de seizoenen en jaarfeesten. Aan de hand van deze thema’s hebben wij elke dag andere activiteiten die uw kind uitdaagt in zijn/haar ontwikkeling.

Leuk en uitdagend
Uw kind beleeft leuke en uitdagende activiteiten waarbij alle ontwikkelingsgebieden geprikkeld worden. Samen kijken wij naar de talenten van uw kind. Want ieder kind is uniek en elk kind heeft zijn/haar eigen talenten die gezien mogen worden! Kinderen vertellen ons wat zij nodig hebben. Wij luisteren en helpen ze vooruit. Dit doen wij door ze kansen te bieden om vaardigheden te ontwikkelen. Door ze met elkaar te laten spelen om zó zelf te ontdekken hoe zij groot willen groeien.  Op een speelse manier kunnen de kinderen samen spelen, ontdekken en groeien. Want samen kleuren wij de wereld.

Peuterspeelgroep

Kinderen die 2.5 á 3 jaar zijn, worden tussen 9.00 en 13.00 apart in een peuterspeelgroep opgevangen. Deze peuters zijn meestal toe aan extra uitdaging en krijgen één of meerdere  dagdelen in de week een apart activiteitenprogramma aangeboden. Hierdoor worden zij spelenderwijs voorbereid op het basisonderwijs. Het bevorderen van de sociale vaardigheden, zelfredzaamheid en bijvoorbeeld het oefenen van cijfers, letters, begrippen en kleuren hebben een speciale plaats binnen de peuterspeelgroepactiviteiten. Het activiteitenaanbod en het spelmateriaal stemmen we af op hun ontwikkelingsniveau en de interesse.

Voeding

Wij vinden het belangrijk om kinderen zo gezond mogelijk op te laten groeien en zijn ons bewust van de invloed die voeding op een gezonde levensstijl heeft. Hierom worden er op ons kindcentrum alleen producten ingekocht met minder verzadigde vetten, zout, suikers, geur-, kleur-, en conserveringsmiddelen. Daarnaast schenken wij alleen water, thee en melk. Zo werken wij samen aan een gezonde leefomgeving en leefstijl voor uw kind!

Halve dagopvang

Wij bieden ook halve dagopvang aan. U kunt kiezen uit de tijden 07.30 tot 13.00 uur of van 13.00 tot 18.30 uur.

Ligging

Kinderdagverblijf Het Pinguinnest is gelegen in de kindvriendelijke wijk Ypenburg. De locatie is centraal gelegen en zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed te bereiken. Het dagverblijf beschikt over een mooie speel- en ontdektuin met eigen moestuin. Aangrenzend aan het kinderdagverblijf is een mooie speelweide voor de kinderen.

 

Op dit adres bevindt zich ook Peuteropvang Het Pinguïnnest

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen