Kinderdagverblijf Het Kievitsnest

Kinderdagverblijf

Wat bieden?

Kinderdagverblijf Het Kievitsnest ligt – samen met buitenschoolse opvang Het Kievitsnest – in een groene en rustige wijk.  Onze locatie is ruim opgezet met veel speelmogelijkheden voor de kinderen zowel binnen als buiten. Alle lokalen komen uit in de speelhal waar ontmoeting centraal staat. We worden geïnspireerd door het Voor- en Vroegschoolse Educatieprogramma (VVE) Uk & Puk. Hiermee stimuleren wij de spraak en taalontwikkeling en vergroten we de sociale vaardigheden van uw kind. Aan de hand van thema’s die passen in de belevingswereld  van uw kind bieden wij dagelijks een uitgebreid en uitdagend activiteitenaanbod.

Open communicatie met ouders vinden wij erg  belangrijk en wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en of suggesties.

Samenwerking

Als uw kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. Wij werken samen met alle  basisscholen in Nootdorp. Wij vinden een goede en warme overdracht naar school erg belangrijk. Onze pedagogisch medewerkers vullen een ontwikkelspin  en peuterestafette in. Wij bespreken dit eerst met u en na uw toestemming sturen wij dit naar de school van uw keuze. Wij werken samen met de combinatiefunctionarissen van Nootdorp, Team 4 Talent. Zij komen met regelmaat een sport of een cultuuractiviteit uitvoeren op locatie voor de peutergroepen.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur.

Meer informatie of kennismaken?

Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het centrum eruit ziet? Belt u dan met de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang (IPK) van Triodus: telefoonnummer 070 - 312 00 10.
Rondleiding aanvragen

Bellen?

IPK

070 - 312 00 10

Locatie

015 - 310 52 36

Neem contact met ons op

Contactformulier
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen