Kinderdagverblijf Het Kievitsnest

To Publish name required: ronjenner.nl info@ronjenner.nl
Adres
Kievitsbloem 60A2631 TBNootdorpPijnacker-Nootdorp
Locatiemanager
Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur.

Klantcontact & Advies
Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.
070 - 312 00 10
LRK-nummer 174515625

Contact

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Over de locatie

Wat bieden?

Kinderdagverblijf Het Kievitsnest ligt – samen met buitenschoolse opvang Het Kievitsnest – in een groene en rustige wijk.  Onze locatie is ruim opgezet met veel speelmogelijkheden voor de kinderen zowel binnen als buiten. Alle lokalen komen uit in de speelhal waar ontmoeting centraal staat. We worden geïnspireerd door het Voorschoolse Educatieprogramma (VE) Uk & Puk. Hiermee stimuleren wij de spraak en taalontwikkeling en vergroten we de sociale vaardigheden van uw kind. Aan de hand van thema’s die passen in de belevingswereld  van uw kind bieden wij dagelijks een uitgebreid en uitdagend activiteitenaanbod.

Open communicatie met ouders vinden wij erg  belangrijk en wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en of suggesties.

Samenwerking

Als uw kind 4 jaar wordt, gaat het naar de basisschool. Wij werken samen met alle  basisscholen in Nootdorp. Wij vinden een goede en warme overdracht naar school erg belangrijk. Onze pedagogisch medewerkers vullen een ontwikkelspin en peuterestafette in. Wij bespreken dit eerst met u en na uw toestemming sturen wij dit naar de school van uw keuze. Wij werken samen met de combinatiefunctionarissen van Nootdorp, Team 4 Talent. Zij komen met regelmaat een sport of een cultuuractiviteit uitvoeren op locatie voor de peutergroepen.

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen