Kinderdagverblijf Helen Parkhurst

kinderopvang-Triodus Kinderopvang-den haag-kinderen
Adres
Baambruggestraat 2-42546 SKLeyenburgDen Haag
070 - 312 0018
Locatiemanager
06 46 19 82 21
Adjunct locatiemanager
Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur.

Klantcontact & Advies
Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.
070 - 312 00 10
LRK-nummer 723005436

Contact

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Over de locatie

Ons kinderdagverblijf zit in het splinternieuwe Dalton Kindcentrum aan de Baambruggestraat. In dit kindcentrum werken wij nauw samen met de Daltonschool en stichting Jongleren. Ook verzorgen wij in dit kindcentrum de Buitenschoolse Opvang. Wij hebben drie mooie ruime groepen, een speelhal en maken gebruik van de speelzaal van de school. Beweging, en  gezonde voeding staan bij ons centraal. Wij beschikken dan ook over een prachtige natuur en ontdektuin die vanuit iedere groep bereikbaar is. Speciaal voor de allerkleinste hebben wij een babyeiland dat afgeschermd is voor de rest van de kinderen.

Wij zijn onderdeel van het Dalton KC. Hierdoor is een doorgaande ontwikkelingslijn gewaarborgd. Het Triodus kinderdagverblijf, de peuteropvang de school en de BSO vloeien in elkaar over. Wij hebben korte lijnen met onze samenwerkingspartners, zorg voor het individuele kind is daardoor gewaarborgd.

Op dit adres bevindt zich ook Buitenschoolse opvang Helen Parkhurst

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen