KIDSclub Brassershout

bso-kidsclub-brasserhout-triodus kinderopvang
Adres
Brasserskade 2382616 LADelftse HoutDelft
Locatiemanager
Openingstijden

Op maandag, dinsdag en donderdag van 14:00 uur – 18:30 uur.

Klantcontact & Advies
Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.
070 - 312 00 10
LRK-nummer 216169483

Contact

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Over de locatie

Kom in beweging bij KIDSclub Brassershout in Delft! Is uw kind 9 jaar of ouder en toe aan een KIDSclub met meer uitdaging? Is uw kind gek op sporten? KIDSclub Brassershout is het dan helemaal. Te vinden op het sportpark van DVC Delft. Leuker en gezonder kan niet! En BSO Schatbewaarder ligt in dezelfde straat.

Lekker bezig zijn op bij KIDSclub Brassershout!

Uit school even wat eten en drinken en dan, hup in beweging! Bij KIDSclub Brasserhout liggen het voetbalveld en de tennisbaan voor de deur. Er is zelfs een jeudeboulesbaan. En regent het? Dan is er binnen ook genoeg te doen. Schaken of dammen bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een kookworkshop, knutselen of gamen op de spelcomputer? Je verveelt je in ieder geval niet op deze KIDSclub.

Speciaal voor de oudere kinderen

Vanaf 9 jaar willen kinderen vaak meer zelfstandigheid en meer uitdaging op de opvang. Speciaal voor deze oudere kinderen is KIDSclub Brassershout. Zo komen kinderen op de fiets naar de locatie. In overleg met u gaat dit onder begeleiding van een pedagogisch medewerker, of helemaal zelfstandig. In dezelfde straat liggen BSO Schatjager en BSO Hoppershonk. Dus jongere gezinsleden kunnen dichtbij naar de buitenschoolse opvang.

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen