Buitenschoolse opvang Super Vogels

kinderopvang triodus- bso super vogels-buitenschoolse opvang
Adres
De Poort 82631 PTNootdorpNootdorpPijnacker-Nootdorp
Locatiemanager
Openingstijden

Na schooltijd
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag na schooltijd tot 18.30 uur. Op woensdag bieden wij opvang op BSO Het Hoppershonk aan.

Let op: vanaf 31 augustus 2020 gaat OBS de Winde naar een vijf gelijke dagen model. Dit betekent dat wij vanaf die datum een extra product aanbieden en zal de opvang bij BSO Super Vogels ook geopend zijn van 13.45 tot 15.00 uur.

Vakantieopvang
Tijdens schoolvakanties en schoolvrije dagen zijn we op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag open van 7.30 tot 18.30 uur. Op woensdag bieden wij opvang op BSO Het Hoppershonk aan.

 

Klantcontact & Advies
Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.
070 - 312 00 10
LRK-nummer 103279994

Contact

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Over de locatie

Wat bieden wij?

Buitenschoolse opvang Super Vogels vindt u in de kantine van voetbalvereniging SV Nootdorp. We maken gebruik van sporthal ’s Gravenhout die veel ruimte biedt om te sporten en te bewegen. Elke dag staat er een leuk en gevarieerd activiteitenprogramma op de planning. Uw kind kan kiezen uit sportieve sport- en spelactiviteiten in de sporthal en buiten op de voetbalvelden. In de kantine worden er kookactiviteiten georganiseerd. Ook kan uw kind gek doen tijdens een karaokemiddag. Creatievelingen  kunnen los in de woonkamer. Wil uw kind zich terugtrekken? Dat kan door een boekje te lezen of vrij te spelen. Bij ons staat de buitenschoolse opvang voor vrije tijd wat inhoud dat kinderen hun eigen keuzes kunnen maken.

Vakanties? Kom ook!

We werken nauw samen met alle andere BSO-locaties van Triodus Kinderopvang in Nootdorp en Ypenburg. Tijdens de vakanties worden er afwisselende dagprogramma’s aangeboden. Waarin sport, spel, creatief en kookactiviteiten worden afgewisseld. Zo is er voor ieder kind wel wat leuks te doen! Onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers gaan wij geregeld naar het bos, de Dobbeplas of het strand. Heerlijk buiten in de natuur. Voor elke leeftijdsgroep is er een apart vakantieprogramma.

Samenwerking

Wij werken samen met de Waterwilg, CBS de Regenboog en OBS de Winde. Thema’s als veiligheid rond om de Poort worden gezamenlijk aangepakt en de voorschoolse opvang vindt plaats in het gebouw van OBS de Winde. Op sportief en cultureel gebied worden we bijgestaan door Team4Talent. Zij komen geregeld in het jaar voorbij voor een clinic. Een mooie aanvulling voor de kinderen bovenop het aanbod van de BSO.

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen