Buitenschoolse opvang Super Vogels

Buitenschoolse opvang

Wat bieden wij?

Buitenschoolse opvang Super Vogels vindt u in de kantine van voetbalvereniging SV Nootdorp. We maken gebruik van sporthal ’s Gravenhout die veel ruimte biedt om te sporten en te bewegen. Elke dag staat er een leuk en gevarieerd activiteitenprogramma op de planning. Uw kind kan kiezen uit sportieve sport- en spelactiviteiten in de sporthal en buiten op de voetbalvelden. In de kantine worden er kookactiviteiten georganiseerd. Ook kan uw kind gek doen tijdens een karaokemiddag. Creatievelingen  kunnen los in de woonkamer. Wil uw kind zich terugtrekken? Dat kan door een boekje te lezen of vrij te spelen. Bij ons staat de buitenschoolse opvang voor vrije tijd wat inhoud dat kinderen hun eigen keuzes kunnen maken.

Vakanties? Kom ook!

We werken nauw samen met alle andere BSO-locaties van Triodus Kinderopvang in Nootdorp en Ypenburg. Tijdens de vakanties worden er afwisselende dagprogramma’s aangeboden. Waarin sport, spel, creatief en kookactiviteiten worden afgewisseld. Zo is er voor ieder kind wel wat leuks te doen! Onder begeleiding van de pedagogisch medewerkers gaan wij geregeld naar het bos, de Dobbeplas of het strand. Heerlijk buiten in de natuur. Voor elke leeftijdsgroep is er een apart vakantieprogramma.

Samenwerking

Wij werken samen met de Waterwilg, CBS de Regenboog en OBS de Winde. Thema’s als veiligheid rond om de Poort worden gezamenlijk aangepakt en de voorschoolse opvang vindt plaats in het gebouw van OBS de Winde. Op sportief en cultureel gebied worden we bijgestaan door Team4Talent. Zij komen geregeld in het jaar voorbij voor een clinic. Een mooie aanvulling voor de kinderen bovenop het aanbod van de BSO.

Openingstijden

Na schooltijd
Maandag, dinsdag en donderdag na schooltijd tot 18.30 uur.
Op woensdag en vrijdag bieden wij opvang op BSO Het Kievitsnest aan de Kievitsbloem 60a in Nootdorp.

Vakantieopvang
Tijdens schoolvakanties en schoolvrije dagen zijn we op maandag, dinsdag en donderdag open van 7.30 tot 18.30 uur. Op woensdag en vrijdag vindt de opvang plaats bij BSO Het Kievitsnest.

Meer informatie of kennismaken?

Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het centrum eruit ziet? Belt u dan met de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang (IPK) van Triodus: telefoonnummer 070 - 312 00 10.
Rondleiding aanvragen

Bellen?

IPK

070 - 312 00 10

Locatie

015 - 310 20 55

Neem contact met ons op

Contactformulier
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen