Buitenschoolse opvang Schatjager

buitenschoolse opvang-schatjager-triodus kinderopvang
Adres
Oeverwallaan 1432498 BWYpenburgDen Haag
Locatiemanager
Openingstijden

14.00 – 18.30 uur.

Klantcontact & Advies
Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.
070 - 312 00 10
LRK-nummer 193757291

Contact

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Over de locatie

Buitenschoolse opvang Schatjager is een uitdagende naschoolse groep voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Onze BSO zit – samen met kinderdagverblijf Schatgraver – in een stoer gebouw in nieuwbouwwijk de Bras in Ypenburg dat speciaal ontworpen is voor jongens en meisjes van deze leeftijd. De inrichting is helemaal afgestemd op een zo prettig en veilig mogelijke opvang van uw kind.

BSO Schatjager heeft basisgroepen die opgedeeld zijn per leeftijdsgroep. Vanuit school eten de kinderen iets gezonds en samen met de mentor van de stamgroep spreken zij de dag door. Kinderen beslissen zelf wat ze willen doen en aan welke activiteiten en ontdekmogelijkheden zij willen deelnemen. Iedere dag krijgen de kinderen ook vers fruit.

Diversiteit aan activiteiten
Wij bieden een grote diversiteit aan activiteiten. Voorop staat dat kinderen bij ons kunnen ontdekken en ervaren wat zij leuk vinden en waar hun talenten liggen. Bijvoorbeeld in het bewegen, sport, creatief, theater, muziek, dans, techniek, natuur, koken en ga zo maar door.

Wij hebben veel oog voor de sociale interactie maar ook voor het individu. Wij bieden sport- en beweegactiviteiten aan in een grote gymzaal, maar in de wijk maken wij ook gebruik van sportvelden. De omliggende natuur biedt een schat aan ontdekmogelijkheden en avontuurlijke uitdagingen.

Alle kinderen die geplaatst zijn bij BSO Schatbewaarder gaan naar BSO Schatjager vanaf hun zesde jaar tot aan het einde van de basisschool.

Oudercommissie De oudercommissie van Buitenschoolse opvang Schatjager kunt u bereiken via het volgende e-mailadres: ocschatjager@hotmail.com

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen