Buitenschoolse opvang Schatjager

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang Schatjager is een uitdagende naschoolse groep voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Onze BSO zit – samen met kinderdagverblijf Schatgraver – in een stoer gebouw in nieuwbouwwijk de Bras in Ypenburg dat speciaal ontworpen is voor jongens en meisjes van deze leeftijd. De inrichting is helemaal afgestemd op een zo prettig en veilig mogelijke opvang van uw kind.

BSO Schatjager heeft stamgroepen die opgedeeld zijn per leeftijdsgroep. Vanuit school eten de kinderen iets gezonds en samen met de mentor van de stamgroep spreken zij de dag door. Kinderen beslissen zelf wat ze willen doen en aan welke activiteiten en ontdekmogelijkheden zij willen deelnemen. Iedere dag krijgen de kinderen ook vers fruit.

Diversiteit aan activiteiten
Wij bieden een grote diversiteit aan activiteiten. Voorop staat dat kinderen bij ons kunnen ontdekken en ervaren wat zij leuk vinden en waar hun talenten liggen. Bijvoorbeeld in het bewegen, sport, creatief, theater, muziek, dans, techniek, natuur, koken en ga zo maar door.

Wij hebben veel oog voor de sociale interactie maar ook voor het individu. Wij bieden sport- en beweegactiviteiten aan in een grote gymzaal, maar in de wijk maken wij ook gebruik van sportvelden. De omliggende natuur biedt een schat aan ontdekmogelijkheden en avontuurlijke uitdagingen.

Alle kinderen die geplaatst zijn bij BSO Schatbewaarder gaan naar BSO Schatjager vanaf hun vijfde jaar tot aan het einde van de basisschool.

Oudercommissie

Bij Triodus stellen we het bijzonder op prijs als u als ouder meedenkt en adviseert over ons beleid. Mede daarom streven wij ernaar dat ieder kindercentrum van Triodus een eigen oudercommissie heeft, die adviseert over zaken die te maken hebben met dat kindercentrum.

De oudercommissie van kunt u bereiken via het volgende e-mailadres: ocschatjager@hotmail.com

Openingstijden

Na school - 18.30 uur.

Meer informatie of kennismaken?

Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het centrum eruit ziet? Belt u dan met de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang (IPK) van Triodus: telefoonnummer 070 - 312 00 10.
Rondleiding aanvragen

Bellen?

IPK

070 - 312 00 10

Locatie

06 - 11 86 4615

Neem contact met ons op

Contactformulier
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen