Buitenschoolse opvang Schatbewaarder

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang Schatbewaarder vindt u in een prachtig gebouw in de wijk de Bras in Ypenburg. In dit gebouw zijn ook kinderdagverblijf Schateiland en peuterspeelzaal Piraten gevestigd. Ons lichte en gezellige pand is speciaal ontworpen voor kinderopvang. Schatbewaarder is een kleine gezellige naschoolse groep voor de kinderen van 4 tot 6 jaar. Uw kind heeft in een veilige en vertrouwde omgeving de ruimte om op eigen tempo alle indrukken van de basisschool te verwerken. Kinderen mogen gebruikmaken van alle spel- en speelmogelijkheden. Daarnaast bieden we een keur aan activiteiten: ontdekken, avontuur, bewegen, sport, creatief, et cetera.

Wij hebben veel oog voor de sociale interactie maar ook voor het individu. Buitenschoolse opvang Schatbewaarder deelt een grote tuin en we maken regelmatig gebruik van een grote gymzaal. Ook in de wijk zijn er diverse avontuurlijke uitdagingen waar wij als groep gebruik van maken. Vanaf 5 jaar mogen de kinderen doorstromen naar buitenschoolse opvang Schatjager.

Zwemlessen onder BSO-tijd

Uw kind kan in de BSO-tijd zwemles krijgen. De zwemlessen vinden plaats bij sportschool Sport Accent. Onze medewerker begeleidt uw kind vanaf de locatie naar het zwembad van Sport Accent. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een pedagogisch medewerker van de groep.

Oudercommissie

Bij Triodus stellen we het bijzonder op prijs als u als ouder meedenkt en adviseert over ons beleid. Mede daarom streven wij ernaar dat ieder kindercentrum van Triodus een eigen oudercommissie heeft, die adviseert over zaken die te maken hebben met dat kindercentrum.

De oudercommissie van kunt u bereiken via het volgende e-mailadres: ocschatbewaarder@hotmail.com

Openingstijden

Bij Schatbewaarder bieden wij voorschoolse opvang aan kinderen van 4 tot 12 jaar. Na school - 18.30 uur.

Meer informatie of kennismaken?

Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het centrum eruit ziet? Belt u dan met de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang (IPK) van Triodus: telefoonnummer 070 - 312 00 10.
Rondleiding aanvragen

Bellen?

IPK

070 - 312 00 10

Locatie

070 - 312 0030

Neem contact met ons op

Contactformulier
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen