Buitenschoolse opvang Schatbewaarder

kinderopvang-triodus-bso-kinderen
Adres
Oeverwallaan 1122498 BZYpenburgDen Haag
Locatiemanager
Openingstijden

Voorschoolse opvang van 7.30 tot start school.
Naschoolse opvang van 14.00 tot 18.30.

Klantcontact & Advies
Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.
070 - 312 00 10
LRK-nummer 230265418

Contact

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Over de locatie

Buitenschoolse opvang Schatbewaarder vindt u in een prachtig gebouw in de wijk de Bras in Ypenburg. In dit gebouw zijn ook kinderdagverblijf Schateiland en peuteropvang Piraten gevestigd. Ons lichte en gezellige pand is speciaal ontworpen voor kinderopvang. Schatbewaarder is een kleine gezellige naschoolse groep voor de kinderen van 4 tot 6 jaar. Uw kind heeft in een veilige en vertrouwde omgeving de ruimte om op eigen tempo alle indrukken van de basisschool te verwerken. Kinderen mogen gebruikmaken van alle spel- en speelmogelijkheden. Daarnaast bieden we een keur aan activiteiten: ontdekken, avontuur, bewegen, sport, creatief, et cetera.

Wij hebben veel oog voor de sociale interactie maar ook voor het individu. Buitenschoolse opvang Schatbewaarder deelt een grote tuin en we maken regelmatig gebruik van een grote gymzaal. Ook in de wijk zijn er diverse avontuurlijke uitdagingen waar wij als groep gebruik van maken. Vanaf 6 jaar mogen de kinderen doorstromen naar buitenschoolse opvang Schatjager.

Oudercommissie De oudercommissie van Buitenschoolse opvang Schatbewaarder kunt u bereiken via het volgende e-mailadres: oc.schateiland.piraten@hotmail.com

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen