Buitenschoolse opvang Montessori Houtwijk

bso-houtwijk-buitenschoolse opvang- triodus kinderopvang
Adres
Mari Andriessenerf 152552 KLLoosduinenDen Haag
Locatiemanager
06 46198221
Openingstijden

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.00 – 18.30 uur.
Op studiedagen en vakantiedagen van 7.30 – 18.30 uur.

Op de woensdagen zijn wij in principe gesloten. Mocht u toch behoefte hebben aan opvang op deze dag dan kunt u uw kind brengen bij BSO Helen Parkhurst.

In de vakanties werken wij nauw samen met BSO Helen Parkhurst. Het kan dan ook voorkomen dat wij in de vakanties samenvoegen met deze locatie.

Klantcontact & Advies
Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.
070 - 312 00 10
LRK-nummer 259514494

Contact

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Over de locatie

Talent ontdekken

Op BSO Montessori Houtwijk bieden wij diverse activiteiten aan. Houdt uw kind van sporten, dansen, schilderen of muziek maken? Gedurende het hele jaar kan uw kind meedoen aan een afwisselend activiteitenprogramma. En zo ontdekken wat hij of zij leuk vindt. Misschien ontdekt uw kind wel een onverwacht talent bij zichzelf! De inbreng van de kinderen zelf is voor ons erg belangrijk en zij denken dan ook actief mee over het aanbod. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid tot vrij spel.

Vakantie? Kom ook!

Ook tijdens vakanties zijn er regelmatig kook-, sport- en spelactiviteiten, zoals een hockeyclinic en yoga. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers bezoeken de kinderen musea, de bibliotheek of gaan ze mee boodschappen doen. Laat uw kind het zelf beleven! Tijdens de vakanties verzorgen wij de lunch en het vervoer naar de activiteiten.

Samenwerking

We werken nauw samen met de Montessori Houtwijkschool en OBS Houtwijk. Onze werkwijze sluit hierop aan en omdat de BSO in hetzelfde gebouw zit als Openbare school Houtwijk, tevens dependance van de Montessori Houtwijk, is het voor kinderen snel vertrouwd. Ook spelen de kinderen regelmatig met de kinderen van BSO Helen Parkhurst en BSO Woeste Willem.

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen