Buitenschoolse opvang Lancelot

kinderopvang-triodus-kinderen-bso
Adres
Van Nijenrodestraat 202597 RMBenoordenhoutDen Haag
Locatiemanager
06-22700875
Openingstijden

Na school – 18.30 uur.

Klantcontact & Advies
Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.
070 - 312 00 10
LRK-nummer 108195818

Contact

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Over de locatie

Buitenschoolse opvang Lancelot is een bruisend naschoolse opvang voor kinderen van vier tot dertien jaar. U vindt ons in de wijk Benoordenhout, een groene wijk dichtbij de in- en uitvalswegen van Den Haag. Lancelot is gehuisvest in het hetzelfde pand als Schoolvereniging Wolters, waar wij ook mee samenwerken. De ruimte van buitenschoolse opvang Lancelot biedt veel mogelijkheden voor het doen van verschillende activiteiten. Lancelot heeft lichte ruimtes, er is een vide aanwezig, een themakeuken met een dubbel kookeiland en is er een dakterras. Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van de gymzaal van de school. Voor de buitenschoolse opvang delen we het achterschoolplein met de school en maken we gebruik van de grote speeltuin naast het pand.

De indeling van de groepen ziet er als volgt uit:

  • Kasteel: 4-7 jaar
  • Vuurdraak: 6-8 jaar
  • Ronde tafel: 8 tot einde basisschool
Oudercommissie De oudercommissie van Buitenschoolse opvang Lancelot kunt u bereiken via het volgende e-mailadres: oclancelot@hotmail.com

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen