Buitenschoolse opvang Jonas

Jonas BSO tuin II-triodus kinderopvang
Adres
Bisschopstraat 1-32596 XHBenoordenhoutDen Haag
Locatiemanager
Openingstijden

Voorschoolse opvang
Aan de kinderen van Paschalisschool bieden we ook voorschoolse opvang aan. Dit is op maandag, dinsdag en donderdag van
7.30 – 8.45 uur, inclusief ontbijt. Daarnaast is de BSO op woensdagochtend van 07.30 – 12.00 uur geopend om de kinderen uit groep 1 van Paschalisschool op te vangen.

Naschoolse opvang
Na school – 18.30 uur. Op woensdagmiddag worden bij BSO Jonas ook kinderen van de Benoordenhoutschool en Oranje Nassauschool opgevangen.

Klantcontact & Advies
Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.
070 - 312 00 10
LRK-nummer 156700864

Contact

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Over de locatie

Buitenschoolse opvang Jonas is onderdeel van een bruisend kindcentrum waar ook het kinderdagverblijf Jonas in is gevestigd. U vindt ons in de wijk Benoordenhout, een groene wijk dichtbij de in- en uitvalswegen van Den Haag. Jonas is gehuisvest in een prachtig, licht gebouw met heel veel ramen, dat in 2005 is bekroond met de ‘Design Share Honor Award’. Samen met de Paschalisschool en peuteropvang Jonas vormen wij Kindcentrum Paschalis-Jonas. In dit kindcentrum staat ontdekken, onderzoeken en leren binnen één vertrouwde en uitdagende omgeving centraal.

(Buiten) bewegen
Onze buitenspeelterreinen zijn helemaal afgestemd op de verschillende leeftijdsgroepen. Met als grote trots de natuurspeeltuin waar kinderen kunnen bouwen, sjouwen, ontdekken, klimmen en klauteren. Natuurlijk maken we ook vol gebruik van het schoolplein en zijn sport-medewerkers dagelijks te vinden in de gymzaal.

Groepsindeling
Buitenschoolse opvang Jonas biedt opvang aan voor maximaal 130 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar. Er zijn zeven basisgroepen verdeeld over drie leeftijdscategorieën*:
• De Garnalen voor kinderen van 4 tot en met 7 jaar
• De Zaagvissen voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar
• De Orka’s voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar
*We hanteren een overlap in leeftijd om flexibel in plaatsing en doorstroming te kunnen zijn.

Op dit adres bevinden zich ook Kinderdagverblijf Jonas Peuteropvang Jonas
Oudercommissie De oudercommissie van Buitenschoolse opvang Jonas kunt u bereiken via het volgende e-mailadres: ocjonasbso@hotmail.com

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen