Buitenschoolse opvang Het Pauwennest

To Publish name required: ronjenner.nl info@ronjenner.nl
Adres
Sportparkweg 342631 GANootdorpNootdorpPijnacker-Nootdorp
Locatiemanager
Openingstijden

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag na schooltijd tot 18.30 uur. Op de woensdag bieden wij opvang op BSO Hoppershonk in Ypenburg.

Vakantieopvang
Tijdens schoolvakanties en schoolvrije dagen zijn we op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag open van 7.30 tot 18.30 uur. De woensdag wordt opgevangen op BSO Hoppershonk in Ypenburg.

Een aantal dagen per jaar zijn wij gesloten. Kijk op de pagina met praktische informatie.

Klantcontact & Advies
Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.
070 - 312 00 10
LRK-nummer 188879651

Contact

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Over de locatie

Wat bieden wij bij Buitenschoolse opvang Het Pauwennest?

Buitenschoolse opvang Het Pauwennest vindt u in voetbalvereniging RKDEO op een korte afstand van de scholen. Het terrein biedt veel ruimte om te sporten en bewegen maar geeft ons ook de ruimte voor een leuke creatieve activiteit of vrij spel.

Vele activiteiten

Wij bieden iedere dag meerdere activiteiten aan. Zo kan uw kind deelnemen aan sportieve en spelactiviteiten in de sporthal en buiten op de voetbalvelden. In de kantine wordt er geknutseld en kunnen de kinderen een spelletje spelen. Boven is er een woonkamer waar uw kind kan bouwen, een boekje kan lezen of vrij kan spelen. Bij ons staat de buitenschoolse opvang voor vrije tijd wat inhoud dat kinderen hun eigen keuzes kunnen maken.

Vakanties? Kom ook!

We werken nauw samen met alle andere BSO-locaties van Triodus Kinderopvang in Nootdorp en Ypenburg. Tijdens de vakanties worden er afwisselende dagprogramma’s aangeboden. Waarin sport, spel, creatief en kookactiviteiten worden afgewisseld zodat er voor ieder kind wat naar haar/ zijn smaak is. Voor elke leeftijdsgroep is er een apart vakantieprogramma.  Onder begeleiding van de medewerkers gaan wij geregeld naar het bos, de Dobbeplas of het strand. Heerlijk buiten in de natuur.

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen