Buitenschoolse opvang Het Kuikennest

53_1_kuikennest_bso_6242_groot
Adres
Eksterhof 12496 HTYpenburgDen Haag
Locatiemanager
Adjunct locatiemanager
Bernice Egberink
06 13 25 84 59
Openingstijden

Voorschoolse opvang
Maandag, dinsdag en donderdag 7.30 – 8.30 uur.

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 14.30 – 18.30 uur. Op woensdag vindt de opvang plaats op BSO Het Hoppershonk van 11.30 – 18.30 uur.

Vakanties
Maandag t/m vrijdag 7.30 – 18.30 uur.

Klantcontact & Advies
Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.
070 - 312 00 10
LRK-nummer 176273670

Contact

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Over de locatie

Wat bieden wij?

Buitenschoolse opvang Het Kuikennest biedt hoogwaardige, liefdevolle en uitdagende opvang, zorg en begeleiding van uw kind. U vertrouwt ons een deel van de zorg voor en de opvoeding van uw kind toe. Vertrouwen, liefdevol en respect zijn daarbij de sleutelwoorden. We sluiten aan bij de belevingswereld van uw kind. We houden rekening met zijn/haar ontwikkeling en springen in op vragen en houden daarbij rekening met hun talenten.

De ruimtes zijn zo ingericht dat er voor elke leeftijd veel te ontdekken valt. Wij hebben twee groepen:
•    De Doerakkers (voor kinderen van 4 tot 9 jaar)
•    De Teenz: 9+ (voor kinderen vanaf groep 7 van de basisschool)

De Teenz heeft een eigen lokaal met een muziekhoek (met drumstel, keyboard e.d.) of en een keuken.

Onze pedagogisch medewerkers werken met veel enthousiasme en verwelkomen u en uw kind graag.

Activiteiten van buitenschoolse opvang Het Kuikennest

Elke dag vinden er uitdagende activiteiten plaats, die in overleg met de kinderen worden bepaald. Ieder kind krijgt de ruimte voor zijn/haar eigen ontwikkeling. Sportieve activiteiten en een gezond voedingsaanbod zijn daarbij onmisbaar. Wij maken gebruik van de grote speelplaats die verdeeld is in een aantal afgeschermde ruimtes

Samenwerking

Wij werken nauw samen met de basisscholen De Paradijsvogel, Het Avontuur en De Notenkraker. Met De Notenkraker vormen wij een brede school. Dit zorgt er onder andere voor dat uw kind geniet van een doorgaande lijn in zijn ontwikkeling. Wij stemmen onze thema’s af en zorgen voor een goede overdracht tussen leerkrachten, ouders en pedagogisch medewerkers.

Voorschoolse opvang (VSO)

Wij bieden ook opvang voor school aan. Uw kind wordt door de pedagogisch medewerker naar school gebracht.

Vakantieopvang

Tijdens de vakantieopvang is er uitgebreid vakantieprogramma. We doen dit in samenwerking met onze collega BSO’s in Nootdorp en Ypenburg. Door samen te werken, kunnen we een breder aanbod in activiteiten aanbieden en worden de talenten van kinderen verder ontwikkeld. U kunt hierbij denken aan een gezamenlijk sporttoernooi of verschillende uitdagende workshops op het creatieve gebied, zoals manden vlechten, figuurzagen en sieraden maken.

Ligging

Buitenschoolse opvang Het Kuikennest is gevestigd grenzend aan basisschool De Notenkraker en onderbouw van De Paradijsvogel in een groene, kinderrijke buurt. De BSO is goed te bereiken met de auto en u kunt er gratis parkeren. De tramhalte is voor de deur. De bushalte en het treinstation zijn op loopafstand.

 

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen