Buitenschoolse opvang Het Kuikennest

Wat bieden wij?

Buitenschoolse opvang Het Kuikennest biedt hoogwaardige, liefdevolle en uitdagende opvang, zorg en begeleiding van uw kind. U vertrouwt ons een deel van de zorg voor en de opvoeding van uw kind toe. Vertrouwen, liefdevol en respect zijn daarbij de sleutelwoorden. We sluiten aan bij de belevingswereld van uw kind. We houden rekening met zijn/haar ontwikkeling en springen in op vragen en houden daarbij rekening met hun talenten.

De ruimtes zijn zo ingericht dat er voor elke leeftijd veel te ontdekken valt. Wij hebben twee groepen:
•    De Doerakkers (voor kinderen van 4 tot 9 jaar)
•    De Teenz: 9+  (voor kinderen vanaf groep 7 van de basisschool)

De Teenz heeft een eigen lokaal met een muziekhoek (met drumstel, keyboard e.d.)  of en een keuken.

Onze pedagogisch medewerkers werken met veel enthousiasme en verwelkomen u en uw kind graag.

Activiteiten van buitenschoolse opvang Het Kuikennest

Elke dag vinden er uitdagende activiteiten plaats, die in overleg met de kinderen worden bepaald. Ieder kind krijgt de ruimte voor zijn/haar eigen ontwikkeling. Sportieve activiteiten en een gezond voedingsaanbod zijn daarbij onmisbaar. Wij maken gebruik van de grote speelplaats die verdeeld is in een aantal afgeschermde ruimtes

Samenwerking

Wij werken nauw samen met de basisscholen De Paradijsvogel, Het Avontuur en De Notenkraker. Met De Notenkraker vormen wij een brede school. Dit zorgt er onder andere voor dat uw kind geniet van een doorgaande lijn in zijn ontwikkeling. Wij stemmen onze thema’s af en zorgen voor een goede overdracht tussen leerkrachten, ouders en pedagogisch medewerkers.

Voorschoolse opvang (VSO)

Wij bieden ook opvang voor school aan. Uw kind wordt door de pedagogisch medewerker naar school gebracht.

Vakantieopvang

Tijdens de vakantieopvang is er uitgebreid vakantieprogramma. We doen dit in samenwerking met onze collega BSO’s in Nootdorp en Ypenburg. Door samen te werken, kunnen we een breder aanbod in activiteiten aanbieden en worden de talenten van kinderen verder ontwikkeld. U kunt hierbij denken aan een gezamenlijk sporttoernooi of verschillende uitdagende workshops op het creatieve gebied, zoals manden vlechten, figuurzagen en sieraden maken.

Ligging

Buitenschoolse opvang Het Kuikennest is gevestigd grenzend aan basisschool De Notenkraker en onderbouw van De Paradijsvogel in een groene, kinderrijke buurt. De BSO is goed te bereiken met de auto en u kunt er gratis parkeren. De tramhalte is voor de deur. De bushalte en het treinstation zijn op loopafstand.

Nieuwsgierig geworden?

Bel gerust om een afspraak te maken voor een rondleiding. Of neem een kijkje op ons twitteraccount bso.kuikennest. Graag tot ziens op BSO Het Kuikennest!

Openingstijden

Voorschoolse opvang
Maandag, dinsdag en donderdag 7.30 - 8.30 uur.

Naschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 14.30 - 18.30 uur. Woensdag 11.30 - 18.30 uur.

Vakanties
Maandag t/m vrijdag 7.30 - 18.30 uur.

Meer informatie of kennismaken?

Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het centrum eruit ziet? Bel dan met de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang van Triodus via 070 - 312 00 10.
Rondleiding aanvragen
kaart

Bellen?

IPK

070 - 312 00 10

Locatie

015 - 890 16 90

Neem contact met ons op

Contactformulier
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen