Buitenschoolse opvang Het Kievitsnest

Buitenschoolse opvang

Wat bieden wij?

Buitenschoolse opvang Het Kievitsnest is gelegen in een mooie, rustige, groene wijk. Wij delen het gebouw samen met kinderdagverblijf Het Kievitsnest die beneden gevestigd is. Wij beschikken over veel ruimtes. Er is een ruimte waar kinderen naar hartenlust kunnen bouwen, spelletjes kunnen spelen, verkleden of gewoon heerlijk in de poppenhoek kunnen spelen. Wij hebben een grote buitenruimte waar de kinderen heerlijk kunnen spelen in de zandbak en fietsen. Ook bezoeken we regelmatig de speeltuinen in de buurt. Wanneer het weer het buitenspelen niet toe laat, doen we binnen in het speellokaal leuke activiteiten. Ook gaan we met regelmaat sporten in gymzaal s’ Gravenhout. We bieden de kinderen elke middag een leuk activiteitenaanbod aan maar uiteraard is er ook ruimte om vrij te spelen.

Voorschoolse opvang

Kiest u ook voor voorschoolse opvang? Dan is uw kind vanaf 7.30 uur van harte welkom. Er is tijd voor een spelletje met elkaar en de pedagogisch medewerkers. Wilt uw kind lievere tekenen. Dat kan! Als het tijd is om naar school te gaan, worden de jassen en tassen gepakt en brengen de pedagogisch medewerkers uw kind naar school.

Vakantie? Kom ook!

In de vakanties werken we nauw samen met alle andere BSO-locaties van Triodus Kinderopvang in Nootdorp en Ypenburg. We maken  samen met uw kind van elke vakantie een feestje. Elke dag staat er een leuk activiteitenprogramma op de planning met voor elk kind wat wils. Voor elke leeftijdsgroep is er een apart vakantieprogramma. De Bengels is voor de groepen 1 t/m 3. De Doerakkers groepen 4 t/m 6 en de Teenz zijn de groepen 7 en 8.

Samenwerking

Wij werken samen met alle basisscholen in Nootdorp. Ook komen de sportieve medewerkers van Team4Talent regelmatig een leuke sportieve of culturele activiteit aanbieden op locatie.

Ligging

Buitenschoolse opvang Het Kievitsnest ligt in een rustige, groene wijk aan een doodlopende weg. Vanaf de snelweg bent u in tien minuten bij Het Kievitsnest. De locatie ligt in een woonwijk waar veel gezinnen met jonge kinderen wonen. In de buurt ligt een speelveldje en een leuke speeltuin. Op vijftien minuten loopafstand ligt de Dobbeplas. De voorschoolse opvang is gevestigd in bassischool de Winde. Alle kinderen van de Winde, Waterwilg, St. Jozefschool  en de Regenboog zijn bij ons van harte welkom op onze voorschoolse opvang. De kinderen van de St. Jozefschool worden met het bedrijfsbusje naar school gebracht.

Openingstijden

Naschoolse opvang
BSO Het Kievitsnest is dagelijks geopend vanaf de eerste schoolsluitingstijd tot 18.30 uur.

Voorschoolse opvang
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.30 - 8.30 uur.

Vakantieopvang
In de vakanties en op margedagen van school zijn we geopend van 7.30 - 18.30 uur.

Meer informatie of kennismaken?

Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het centrum eruit ziet? Belt u dan met de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang (IPK) van Triodus: telefoonnummer 070 - 312 00 10.
Rondleiding aanvragen

Bellen?

IPK

070 - 312 00 10

Locatie

015 - 310 52 36

Neem contact met ons op

Contactformulier
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen