Buitenschoolse opvang Het Hoppershonk

Buitenschoolse opvang

Bent u ook van mening dat ieder kind uniek en speciaal is? Recht heeft om op te groeien in een veilige omgeving? Dat het kind gestimuleerd wordt om zijn eigen talenten te ontwikkelen? Dan bent u bij buitenschoolse opvang Het Hoppershonk aan het juiste adres!

Wat bieden wij?

Wij bieden kind(eren) van 6 tot 13 jaar actieve uitdagingen in een gezond klimaat. Onze unieke locatie is gevestigd in Hockeyclub Ypenburg. Iedere dag vinden er verschillende sportieve clinics plaats. Wilt uw kind liever knutselen of lezen? Dat kan! Ook beschikt de locatie over een ruime keuken waar wij kookworkshops aanbieden. Buitenschoolse opvang Het Hoppershonk is een veilig, gezellig en leerzaam onderkomen waar uw kind met veel plezier naartoe gaat.

Gezonde voeding

Wij hanteren de richtlijnen rondom gezonde voeding in alle BSO-locaties. Minimaal gebruik van vet, zout, suikers en kleur–, geur– en smaakstoffen. En we hier ook voor gecertificeerd!

Clinics, hoe werkt dat?

U kind krijgt iedere dag een uitdagend activiteitenprogramma aangeboden met clinics en workshops waarbij sport centraal staat. Iedere dag vinden er verschillende sportieve clinics plaats waar u uw kind voor in kunt schrijven. Deze worden geboden door onze (sport)geschoolde medewerkers. Uw kind hoeft helemaal geen kei in sport te zijn om bij ons een hele leuke tijd te hebben. De nadruk ligt bij onze Sport-BSO op bewegen.

Zwemlessen op maandag onder BSO-tijd

U kunt met korting zwemlessen afnemen wanneer u voor uw kind bij ons kinderopvang afneemt. De korting op de zwemles geldt alleen voor de zwemlessen via Hofspetters in het Hofbad. Een pedagogisch medewerker begeleidt uw kind op de maandagen vanaf locatie Sport-BSO Het Hoppershonk naar het Hofbad. U kunt uw kind ophalen op de BSO-locatie of bij het zwembad.

Samenwerking

We werken nauw samen met BSO-locatie De Bras (4 – 6 jaar). We maken gebruik van de gymzaal van de school, de sportvelden van Hockey Club Ypenburg en de prachtige, groene omgeving om en rond de Sport-BSO.

Interesse?

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak. Of kom eens langs en laat uw kind vrijblijvend deelnemen aan één van de sport-clinics. Zo kan uw kind zelf ervaren hoe leuk en leerzaam het is bij onze Sport-BSO!

Openingstijden

Schoolweken
•    Op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30 - 18.30 uur.
•    Op vrijdag van 12.00 - 18.30 uur.
•    Op woensdag vindt de opvang plaats bij BSO Het Kuikennest van 12.00 uur - 18.30 uur.
Ook bieden wij de mogelijkheid om extra opvang af te nemen op de margedagen die per basisschool kan verschillen. Op deze margedagen zijn wij geopend van 07.30 - 18.30 uur.

Schoolvakanties
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 07.30 - 18.30 uur. Op woensdag bij BSO Het Kievitsnest van 07.30 - 18.30 uur.

Meer informatie of kennismaken?

Wilt u meer informatie over ons kindercentrum of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe het centrum eruit ziet? Belt u dan met de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang (IPK) van Triodus: telefoonnummer 070 - 312 00 10.
Rondleiding aanvragen

Bellen?

IPK

070 - 312 00 10

Locatie

06 - 27 90 98 31

Neem contact met ons op

Contactformulier
Bezig met versturen

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Bezig met versturen