Buitenschoolse opvang Helen Parkhurst

IMG_1483
Adres
Baambruggestraat 2-42546 SKLeyenburgDen Haag
Locatiemanager
Adjunct locatiemanager
Openingstijden

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.00 tot 18.30 uur. Op woensdag van 12.00 tot 18.30 uur.
Tijdens schoolvakanties van 7.30 uur tot 18.30 uur. Op nationale feestdagen zijn wij gesloten.

Klantcontact & Advies
Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.
070 - 312 00 10
LRK-nummer 331488887

Contact

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Over de locatie

Wat biedt BSO Helen Parkhurst?

Buitenschoolse opvang Helen Parkhurst biedt kind(eren) van 4 tot 13 jaar een veilige, gezellige en leerzame tijd. Iedere dag vinden er leuke activiteiten plaats die samen met de kinderen worden bedacht en in een programma worden gegoten. We gebruiken verschillende mooie binnen en buitenruimtes die wij in het kindcentrum tot onze beschikking hebben. Zo sporten en spelen wij dagelijks in de kleine gymzaal, kan er gekookt worden in de keuken en doen wij leerzame spellen met de beweegvloer in de aula.

Onze buitenruimte heeft een groen karakter en grenst aan de achterliggende voetbalkooi en sportvelden waar wij ook vaak te vinden zijn.

Scholen waar wij mee samenwerken:
DKC Helen Parkhurst.
De Ark.

Groepssamenstelling

We beginnen met een groep. Wanneer de groep het toelaat vindt er een splitsing in leeftijden plaats.

Soepelere overgang kinderopvang en school

De BSO is onderdeel van het Dalton kindcentrum Helen Parkhurst. Wij werken intensief met elkaar samen aan een doorgaande ontwikkelingslijn, zodat de overgangen van het kinderdagverblijf (dat ook door Triodus verzorgd wordt), de peuterleerplek, de school en de BSO in elkaar overvloeien.

Feestelijk vakantieprogramma bij BSO Helen Parkhurst

Tijdens de vakantie is uw kind de hele dag welkom op de BSO. We werken dan met één thema waar alle activiteiten omheen worden bedacht. We organiseren verschillende leuke en afwisselende activiteiten passend bij dit thema. In de BSO maar ook veel buiten, in de nabije omgeving. We maken uitstapjes naar het strand of een park. Vaak werken we ook samen met de andere BSO’s van Triodus. Dit zorgt voor nog meer speelkameraadjes en grotere, spannendere activiteiten. Zoals een vossenjacht met alle BSO’s of een voetbaltoernooi. We verzinnen de gekste dingen, daarom is het zo leuk!

Gezonde voeding

Wij hanteren de richtlijnen rondom gezonde voeding in alle BSO-locaties. Zo beperken we het gebruik van vet, zout, suikers en kleur-, geur- en smaakstoffen tot een minimum.

Op dit adres bevindt zich ook Kinderdagverblijf Helen Parkhurst

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen