Buitenschoolse opvang Haantje de Voorste

kinderopvang-bso-triodus-kinderen
Adres
Savornin Lohmanlaan 2152566 BZVogelwijkDen Haag
Locatiemanager
06 - 46 19 87 26
Openingstijden

Na school – 18.30 uur.

Klantcontact & Advies
Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.
070 - 312 00 10
LRK-nummer 789697117

Contact

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Over de locatie

Buitenschoolse opvang Haantje de Voorste vindt u bij voetbal- en cricketvereniging Quick aan de Savornin Lohmanlaan. Onze sportieve locatie maakt dat wij ook in ons activiteitenaanbod de focus leggen op sport, spel, bewegen, actief, buiten, natuur en gezonde voeding.

Sportief als uitgangspunt

Bij Haantje de Voorste staat een gezonde, actieve en sportieve levensstijl centraal. De focus ligt op de ontwikkeling van kinderen op het gebied van motoriek, bewegen en samenspel. Haantje de Voorste is daarom bij uitstek de geschikte plek voor kinderen die niet graag stil zitten en het liefst hele dagen buiten zijn. Daarvoor krijgen kinderen bij Haantje de Voorste alle ruimte. Dagelijks krijgen zij verschillende activiteiten aangeboden.

Medewerkers met een sportachtergrond of -opleiding

Om ervoor te zorgen dat het sportieve karakter van Haantje de Voorste gewaarborgd blijft, hebben de medewerkers een achtergrond in de sport of een sportopleiding genoten en zijn zij in staat de ontwikkeling van de kinderen op het gebied van motoriek en bewegen te monitoren en te stimuleren.

Onder BSO-tijd naar training Quick

Bij Haantje de Voorste is het mogelijk dat uw kind tijdens de BSO-tijd naar zijn/haar eigen training van Quick gaat. De medewerkers van Triodus zorgen ervoor dat vooraf iets gegeten en gedronken wordt met de kinderen, dat de kinderen op tijd en aangekleed bij de training verschijnen en daarna weer omgekleed bij de BSO terugkomen (tenzij de training later eindigt dan de sluitingstijd van de BSO).

Voor jonge en oudere schoolgaande kinderen

Haantje de Voorste biedt opvang voor kinderen van 4-12 jaar oud. Dagelijks is er voor alle kinderen (vaak verdeeld in 2 leeftijdsgroepen 4-7 en 8-12 jaar) een sportieve activiteit. Hiervoor maken wij per periode een activiteitenplanning. Overigens hoeft uw kind niets, toekijken of iets anders doen is ook goed!

 

15-2100_Triodus_Flyer Haantje de Voorste_02

Oudercommissie De oudercommissie van Buitenschoolse opvang Haantje de Voorste kunt u bereiken via het volgende e-mailadres: ochaantjedevoorste@hotmail.com

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen