Buitenschoolse opvang Dalton Kindcentrum Pijnacker

bso-ackerswoude-1
Adres
Blauwe kiekendieflande 12641MMPijnackerPijnacker-Nootdorp
Scholen Tweemaster
Locatiemanager
06-51544411
Openingstijden

Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 15.15 – 18.30 uur. Tijdens schoolvakanties op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 07.30 – 18.30 uur.

Klantcontact & Advies
Wilt u meer informatie? Of heeft u vragen over de opvangmogelijkheden? Neem dan contact op met één van de medewerkers van de afdeling Klantcontact & Advies.
070 - 312 00 10
LRK-nummer 516597656

Contact

Contactformulier
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
reCAPTCHA
Bezig met versturen

Over de locatie

Bent u ook van mening dat ieder kind uniek en speciaal is? Recht heeft om op te groeien in een veilige omgeving? Wilt u dat uw kind gestimuleerd wordt om zijn eigen talenten te ontwikkelen? Dan zijn uw kind en u bij buitenschoolse opvang Dalton Kindcentrum Pijnacker aan het juiste adres!

Een veilige, gezellige en leerzame plek na schooltijd

Wij bieden kind(eren) van 4 tot 13 jaar actieve uitdagingen in een gezond klimaat. Iedere dag vinden er leuke en afwisselende activiteiten plaats. Bewegen, sporten, koken, drama, creatieve opdrachten.

BSO Dalton Kindcentrum Pijnacker zit gehuisvest in de nieuwe locatie aan de Blauwekiekendieflande in Pijnacker

We zijn gevestigd in de algemene ruimtes, van Dalton Kindcentrum Pijnacker. Het kindcentrum staat aan de rand van de nieuwe wijk Ackerswoude. Onze BSO is een onderdeel van het KC. Op de leerpleinen kan uw kind een spelletje doen of lekker bouwen, in het speellokaal en de beweegbox zich uitleven tijdens het sporten en in de keuken kan uw kind heerlijk knutselen. We maken ook gebruik van het grote buitenspeelterrein van de school.

We volgen de ontwikkeling van uw kind nauwkeurig

En omdat we onderdeel zijn van Dalton Kindcentrum Pijnacker kunnen we makkelijk schakelen met de leerkracht. De BSO-groep bestaat uit 2 groep van max. 44 kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

Gezonde voeding voor uw kind

Wij hanteren de richtlijnen rondom gezonde voeding in al onze BSO-locaties. Zoals het minimaal gebruik van vet, zout, suikers en kleur-, geur- en smaakstoffen.

Rondleiding aanvragen

Rondleiding
Door dit formulier te verzenden, ga ik akkoord met de privacystatement.
Bezig met versturen