kinderdagopvang-kinderopvang-triodus kinderopvang

Kinderdagverblijf

Bekijk hier onze locaties

Stevig in je schoenen staan. Je hele leven lang. Dat kan wanneer je je eigen krachten en talenten kent en weet wanneer je ze in kunt zetten. Wij begrijpen dat wij als kinderopvang een belangrijke taak in de opvoeding van kinderen hebben. En die taak nemen wij serieus. Onze medewerkers werken vanuit hun hart en zijn geïnspireerd door een duidelijke visie: wij geven alle kinderen van 0 tot 13 jaar de kans om hun eigen talenten te ontdekken en te zijn wie ze willen zijn. We vangen uw kind niet alleen op, maar geven het ook alle vrijheid om zich verder te ontwikkelen, op een manier die het beste bij uw kind past. In eigen tempo. Op eigen kracht.

quote
Het beste uit jezelf halen, dát is waar wij kinderen mee helpen. Want als je jezelf bent, kom je het verst in deze wereld!

Persoonlijke aandacht voor iedereen

Wij geven kinderen, ouders en medewerkers persoonlijke aandacht. Zo zorgen we ervoor dat kinderen opgroeien tot zelfstandige, stabiele, gelukkige en zelfverzekerde deelnemers aan de samenleving. Uw kind welkom bij ons, vanaf zes weken tot het naar de basisschool gaat. Elke werkdag van 7.30 tot 18.30 uur. We denken graag met u mee.

Alleen het beste voor uw kind

De omvang van onze groepen is afgestemd op de leeftijd van de kinderen. Zo kunnen we hen de aandacht geven die ze verdienen! De leeftijdsopbouw van de groepen kan variëren. Een babygroep is een groep met kinderen tussen de 0 en 2 jaar. In de peutergroep zitten kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Op de verticale groep zitten kinderen tussen de 0 en 4 jaar. Bij elk van deze groepen zijn altijd twee pedagogisch medewerkers aanwezig.

Altijd bij u in de buurt

Met 61 locaties in en rondom Den Haag is er altijd een locatie bij u in de buurt. Wij zijn één van de grootste kinderopvanglocaties in de Hofstad. Dat geeft u alle zekerheid als het gaat om kwaliteit en continuïteit!

Bekijk hier onze locaties