Inschrijven

Uw kind inschrijven bij Triodus Kinderopvang?

Stap 1: schrijf uw kind gratis in via onderstaande buttons.
Stap 2: na ontvangst van uw inschrijving, ontvangt u van de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang een ontvangstbevestiging.
Stap 3: er wordt contact met u opgenomen om de plaatsingsmogelijkheden van uw kind te bespreken.

Wanneer is een plaatsing definitief?

De plaatsing is definitief wanneer u akkoord bent gegaan met de plaatsingsovereenkomst. U ontvangt de plaatsingsovereenkomst in het ouderportaal. Vanaf dat moment geldt een opzegtermijn van één maand.

Plaatsingsovereenkomst opzeggen?

Opzeggen geschiedt bij voorkeur per de 1e of de 16e dag van de maand. U kunt hiervoor gebruik maken van ons digitale opzegformulier. Zie voor meer informatie onze Algemene Voorwaarden.

Ouderportaal

Wij maken gebruik van een ouderportaal. Dit is een beveiligde omgeving op onze website waarin u direct toegang heeft tot uw facturen, jaaropgaven, tariefswijzigingen en plaatsingsovereenkomst(en). Ook kunt u in het ouderportaal gemakkelijk aanpassingen doen in uw naam- en adresgegevens. Heeft u nog geen inloggegevens, dan kunt u zich via het ouderportaal ook direct registreren.

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met één van onze medewerkers van de afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang. Zij zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur op 070 312 00 10 of via ipk@triodus.nl. Wij helpen u graag.

Inschrijven kinderdagverblijf Inschrijven buitenschoolse opvang

Inschrijven peuteropvang
alleen voor locaties Gulliver, Piraten, Rataplan, Notendop, Pinguïnnest en Vroondaal