Coronanieuws

Buitenschoolse opvang gesloten

virus
20 december 2021

Helaas is vanwege het grote aantal coronabesmettingen de buitenschoolse opvang (BSO) gesloten. Dit is zo vlak voor de feestdagen vervelend nieuws, maar we begrijpen de noodzaak. De sluiting van de scholen zat eraan te komen. Dat ook de buitenschoolse opvang sluit, was voor onze sector verrassend. Wat betekent dit nu voor de opvang van de..

Aangescherpte coronamaatregelen op locatie

virus
23 november 2021

De coronamaatregelen zijn weer aangescherpt door de Rijksoverheid. Dit heeft ook invloed op ons als kinderopvangorganisatie en op onze locaties. Tevens is de beslisboom aangescherpt op 22 november. Wat houdt dit in voor de kinderen, ouders en medewerkers op onze locaties?

Versoepelingen op locatie

24 september 2021

Zoals in de persconferentie werd aangekondigd, gaan we in het dagelijks leven steeds verder versoepelen waar het de basisregels rondom corona betreft. Op locatie houden wij een slag om de arm. De reden hiervoor is dat wij de continuïteit van opvang zo goed mogelijk willen blijven bieden. Om te voorkomen dat er groepen gesloten moeten..

Kleine verruiming bezoek op locaties KOV

14 september 2021

Er kan steeds meer. Maar nog steeds wel op anderhalve meter. Dat geldt natuurlijk ook op onze locaties. Omdat deze regel lastig te handhaven is binnenin de locaties, brengt u uw kind(eren) vooralsnog tot het hek of de toegangsdeur. Concreet betekent dit dat u als ouder niet de locatie binnenin de locatie mag komen. Wij..