Foto bij persbericht surfen

Buitenschoolse opvang

Bekijk onze locaties

Bijzondere activiteiten op de BSO

Na een drukke dag stapt uw kind de buitenschoolse opvang (BSO) binnen: tijd om wat leuks te doen! De BSO is er voor kinderen van 4 tot 13 jaar en staat voor vrije tijd en plezier. De activiteiten zijn afgestemd op de leeftijd en wensen van de kinderen. Op de BSO pakken we extra uit met bijzondere projecten, uitdagende activiteiten en sluiten we aan bij evenementen in de buurt. Wat dacht je van een stoere judo-workshop tijdens de Judo GrandPrix of zeillessen op de Hofvijver tijdens de Volvo Ocean Race? Maar liever even niets doen, mag natuurlijk ook.

quote
Vakantie is een feest, zeker op de BSO!

Een speciaal vakantieprogramma

Vakantie is een feest, zeker op de BSO! Speciaal voor de vakanties wordt er een activiteitenprogramma bedacht rondom een thema. Samen met mascotte teQ beleeft uw kind iedere dag een nieuw avontuur en leert het over allerlei nieuwe dingen. Naast de activiteiten gaan de kinderen ook op stap: naar het strand die altijd dichtbij is. Of surfen op de golven van de zee! De levensechte activiteiten laten de kinderen het échte leven ervaren.

Uw kind is welkom!

Uw kind is iedere dag welkom van na schooltijd tot 18.30 uur. Tijdens de vakanties zijn wij open van 7.30 tot 18.30 uur. Is de school gesloten door bijvoorbeeld een studiedag of staking? Vanzelfsprekend kan uw kind dan ook bij ons terecht. Een aantal dagen per jaar zijn wij gesloten.

Voorschoolse opvang

Op een aantal locaties kan uw kind vóór schooltijd al komen. De pedagogisch medewerkers brengen uw kind dan veilig naar school. Zo kunt u onbezorgd en op tijd naar uw werk. En als uw kind oud genoeg is, mag het, in overleg met u, zelf naar school lopen of fietsen.

Kinderparticipatie

Meedenken, meepraten, meebeslissen. Wij vinden het belangrijk dat uw kind gestimuleerd wordt in diens zelfstandigheid. En daar hoort kinderparticipatie bij. Kinderen hebben bij Triodus Kinderopvang inspraak in bijvoorbeeld de inrichting van de ruimte, de aanschaf van speelmateriaal en het activiteitenaanbod. Leuk én leerzaam!

In Den Haag altijd een BSO in de buurt

Onze BSO’s vindt u op ruim 61 locaties in en rondom Den Haag, Pijnacker-Nootdorp en Delft. Van de stad, tot rustige wijken en zelfs vlakbij de duinen.

Meer weten of inschrijven?

Neem gerust contact op met onze afdeling Klantcontact & Advies via 070 312 00 10. U bent natuurlijk ook van harte welkomen om langs te komen! Maak hiervoor een afspraak bij de locatie die u graag wilt bezoeken.

Bekijk onze locaties