2 maart 2018

Clinic van Nederlands waterpoloteam

Triodus krijgt clinic van Nederlands-waterpoloteam

Samenwerken, kracht, uithoudingsvermogen en vooral heel veel plezier! Ruim 170 BSO-kinderen maakten maandag kennis met waterpolo tijdens een bijzondere waterpoloclinic onder leiding van het Jong Oranje waterpoloteam in zwembad Hofbad.

Kijken, oefenen en aan de slag tijdens de waterpoloclinic

De clinic startte met een demonstratie van zes professionele waterpoloërs. Geconcentreerd keken de kinderen toe hoe deze enthousiaste professionals hun sport vol passie demonstreerden. Daarna was het de beurt aan de kinderen. Eerst een pittige warming-up en daarna met groepen van 20 kinderen zelf aan de slag. Met oefeningen, een parcours en daarna wedstrijdjes tegen elkaar. Een mooie kennismaking met deze watersport.

Jaar van Water

Het is het Jaar van Water voor de kinderen van Triodus Kinderopvang. Dat betekent veel wateractiviteiten, een water-ideeënboek, waterdagen en nog veel meer. Triodus Kinderopvang is onderdeel van de SWKGroep. De SWKGroep is sinds juli dit jaar sponsor van het Nederlands dameswaterpoloteam. Dankzij deze sponsoring konden alle kinderen (met minimaal twee zwemdiploma’s) kennismaken met deze uitdagende watersport.