Logo: Triodus

Werken bij Triodus

Alle aandacht voor talent

 

Bij Triodus is opvang veel meer dan alleen zorgen voor een veilige en vertrouwde omgeving buitenshuis. Bij ons komt het ontwikkelen van talent op de eerste plaats. En niet alleen als het over de vaardigheden van onze kinderen gaat. Ook als medewerker krijg je alle ruimte om je talenten bij ons te ontwikkelen. Sterker nog: we verwachten van jou dat je in jouw vak groeit als je bij ons werkt. Onze unieke Trioduspedagogiek is daarbij onze en jouw belangrijkste leidraad.
 

Unieke pedagogiek. Unieke manier van werken.

 
Binnen onze pedagogiek ligt alle nadruk op de eigen ontwikkeling van het kind. In onze visie heeft elk kind honderd werelden, honderd talen en honderd manieren om zijn of haar talenten te ontplooien. Wij geven ze daarvoor graag alle ruimte. Elke medewerker van Triodus gebruikt zijn functie om de pedagogisch medewerkers te helpen deze ruimte voor de kinderen te creëren.
 

Wij helpen je graag!

Uiteraard verwachten we niet van je dat je onze unieke manier van werken meteen helemaal in je vingers hebt. Wij zorgen continu voor de benodigde (bij)scholing. Bij jouw beoordeling wordt zeker ook gekeken in hoeverre jij onze werkwijze je eigen hebt gemaakt. Wij beloven een geweldige manier van werken. Niet eenvoudig, maar wel met heel veel voldoening. Wil jij ook volgens onze unieke visie werken? Dan ben je meer dan welkom!

 

De Triodusmedewerker

Triodus zoekt mensen met passie voor hun werk

Eén woord kenmerkt alle medewerkers van Triodus: passie. De passie om kinderen de kans te geven hun honderd werelden helemaal vrij te ontdekken. De creativiteit van elk kind is dan ook de leidraad bij alles wat wij doen. Dat betekent dat er veel meer nadruk ligt op observatie dan op controle en sturing. Waarbij elk kind uiteraard ook mag rekenen op individuele aandacht. Dat is een veeleisende manier van werken. Maar ook een werkwijze die veel voldoening geeft!

Herken de Triodusmedewerker in jezelf

Je hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel voor je eigen werk en voor het kindercentrum of de afdeling waar je werkt. Samen met je collega's wil je er elke dag echt iets van maken. Daarbij ben je nieuwsgierig en onderzoekend, je wilt alles uit je eigen talent halen en uit dat van de kinderen of je collega's. Ook ouders kunnen rekenen op jouw onverdeelde aandacht, niet omdat het moet maar omdat je nu eenmaal graag met mensen werkt! Herken je de Triodusmedewerker in jezelf? Dan willen wij graag kennis met je maken!

Waarom Triodus?

Jouw talent is ons veel waard

Bij Triodus vinden we het belangrijk dat iedereen bij ons helemaal tot z'n recht komt. De onderlinge samenwerking met collega's moet goed zijn en we verwachten dat je je medeverantwoordelijk voelt voor het succes van Triodus. Dat betekent hard werken, maar ook veel plezier met je collega's!

Goed salaris

We zijn trots op onze medewerkers. We betalen dan ook een goed marktconform salaris en er wordt een eindejaarsuitkering uitgekeerd.

Werktijden

In de kindercentra zijn de werktijden afgestemd op de openingstijden. In de management- en ondersteunende functies worden werktijden in overleg met je leidinggevende vastgesteld.

Vakantiedagen

Op basis van een 36-urige werkweek heb jerecht op 210 vakantie-uren. Als je meer of minder vakantiedagen wilt kan je deze kopen of verkopen.

Persoonlijke groei

Wij geloven dat als onze medewerkers groeien, Triodus meegroeit. We ondersteunen je dan ook in het volgen van opleidingen en trainingen. Samen met je leidinggevende stel je een persoonlijk ontwikkelingsplan op, waarin ook alle aandacht is voor jouw vaardigheden.

Een stimulerende en uitdagende werkomgeving

We willen graag dat iedereen zich thuis voelt en trots is op Triodus. We streven daarom naar een werkomgeving die een afspiegeling is van de stad, met verschillende (culturele) achtergronden en leeftijden. Ook geven wij in ons werk actief invulling aan de begrippen duurzaamheid, groen en gezond. We zijn geïnteresseerd in jouw ideeën en willen graag dat jij die met ons deelt, zodat wij samen voortdurend onze werkwijze kunnen ontwikkelen en verbeteren. Ook krijg je alle ruimte om zelf verantwoordelijkheid te nemen.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Naast de standaard arbeidsvoorwaarden als vakantiegeld, krijg je personeelskorting op verzekeringen en een tegemoetkoming in de kosten voor je ziektekostenverzekering. Je kunt ook gebruik maken van het fietsenplan.

Klik hier voor onze sollicitatieprocedure.

Contact

U kunt ons ook bellen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

(070) 312 00 00 (algemeen)

(070) 312 00 10 (Verkoop en Service) 

info@triodus.nl