Logo: Triodus

Nieuws

 • Triodus heeft twee nieuwe leden Raad van Toezicht

  02-04-2014

  Triodus heeft twee nieuwe leden in haar Raad van Toezicht. Anja Overhoff en Yvette Vervoort volgen Serv Vinders en Ramon van Rijn op, nu hun zittingstermijn is verstreken. Na een turbulent 2013, waarin vele kinderopvangorganisaties werden geconfronteerd met noodgedwongen bezuinigingen, zit Triodus weer in de lift. Recentelijk introduceerde de organisatie een aantal nieuwe diensten, te weten Nannywereld, Talentenwereld en Themawereld en halve dagopvang en schooltijdenopvang.

  LEES VERDER

 • Bij Triodus ontdekken kinderen spelenderwijs hun technische talenten

  24-03-2014

  In maart 2014 is kinderopvangorganisatie Triodus gestart met het trainen van haar pedagogisch medewerkers tot Techniek&ik-coaches. Het is een training gebaseerd op het educatieve programma Techniek&ik. Triodus is ambassadeur van dit programma en hier als eerste in de regio Haaglanden actief mee. Techniek&ik is een programma dat kinderen vanaf 0 tot 13 jaar stimuleert om de wereld om hen heen te ontdekken vanuit een wetenschappelijk perspectief; vragen stellen en met elkaar systematisch op zoek gaan naar antwoorden. Daarmee stimuleert Techniek&ik kinderen om hun technische talenten te ontdekken.

  LEES VERDER

 • Triodusvoorwaarden 2014

  14-03-2014

  Triodusvoorwaarden Per 1 maart 2014 heeft Triodus nieuwe Triodusvoorwaarden. De belangrijkste aanpassingen zijn: De aanvang van de opvangperiode kan nu op elk gewenst moment starten. Voorheen was dit de eerste of de vijftiende van de maand. De opzegtermijn van de plaatsing is aangepast. Deze was voorheen 2 maanden en nu is de opzegtermijn 1 maand. Er kan met ingang van ied...

  LEES VERDER

Overige berichten