Logo: Triodus

Nieuws

 • Kunst&Expressie ideeënboek: een boek boordevol inspiratie

  25-06-2015

  Kunst en expressie gebruiken we bij de SWKGroep om de ontwikkelingsgebieden van kinderen te stimuleren. Letterlijk en figuurlijk ‘Samen de Wereld Kleuren’. Dat zorgt voor meer zelfvertrouwen. Een belangrijke eigenschap in een steeds veranderende wereld. Bovendien is bezig zijn met kunst en expressie erg leuk! Zingen, muziek, dansen, kunst, schrijven en toneel. Leren, creëren, genieten en ontdekken wat je leuk vindt. Je uiten op verschillende manieren. Dat is een hele kunst!

  LEES VERDER

 • Jong talent in het nieuwe Luxor Theater

  18-06-2015

  De finale van Show Wat je Kan! in het nieuwe Luxor Theater Rotterdam op woensdag 17 juni was een groot succes. Talenten van Triodus straalden op het podium met hun act. In de categorie 4-7 jaar wonnen de tweede prijs Lloyd, Siem, Daan, Shahmir van BSO Pastuso, met de act I am the musicman. Het plezier spatte ervan af! De Coole Panters dansten de sterren van de hemel en maakte daarmee ook enorme indruk op de jury. Deze zes dames van BSO Toermalijn wonnen in de categorie 8-12 jaar de tweede prijs! Triodus ging met een bus vol support naar Rotterdam om te juichen voor hun talenten en te genieten van de show.

  LEES VERDER

 • Microsoft en de SWKGroep laten kinderen kennismaken met programmeren

  28-05-2015

  Op woensdag 27 mei hebben een paar honderd kinderen van verschillende scholen en van kinderopvangorganisaties binnen de SWKGroep kennisgemaakt met programmeren door het bouwen van een app tijdens de Microsoft TechDays kids in het World Forum in Den Haag.

  LEES VERDER

Overige berichten