Logo: Triodus

Nieuws

 • Dansen en zingen voor de koning

  11-08-2015

  Op zaterdag 26 september gaat de SWKGroep met zo’n 170 kinderen zingen en dansen voor de koning. Dit ter gelegenheid van de slotviering van 200 jaar Koninkrijk.

  LEES VERDER

 • Kunst&Expressie ideeënboek: een boek boordevol inspiratie

  25-06-2015

  Kunst en expressie gebruiken we bij de SWKGroep om de ontwikkelingsgebieden van kinderen te stimuleren. Letterlijk en figuurlijk ‘Samen de Wereld Kleuren’. Dat zorgt voor meer zelfvertrouwen. Een belangrijke eigenschap in een steeds veranderende wereld. Bovendien is bezig zijn met kunst en expressie erg leuk! Zingen, muziek, dansen, kunst, schrijven en toneel. Leren, creëren, genieten en ontdekken wat je leuk vindt. Je uiten op verschillende manieren. Dat is een hele kunst!

  LEES VERDER

 • Jong talent in het nieuwe Luxor Theater

  18-06-2015

  De finale van Show Wat je Kan! in het nieuwe Luxor Theater Rotterdam op woensdag 17 juni was een groot succes. Talenten van Triodus straalden op het podium met hun act. In de categorie 4-7 jaar wonnen de tweede prijs Lloyd, Siem, Daan, Shahmir van BSO Pastuso, met de act I am the musicman. Het plezier spatte ervan af! De Coole Panters dansten de sterren van de hemel en maakte daarmee ook enorme indruk op de jury. Deze zes dames van BSO Toermalijn wonnen in de categorie 8-12 jaar de tweede prijs! Triodus ging met een bus vol support naar Rotterdam om te juichen voor hun talenten en te genieten van de show.

  LEES VERDER

Overige berichten