Logo: Triodus

Nieuws

 • Triodus Kinderopvang maakt doorstart

  17-10-2014

  Stichting Centrale voor Kinderopvang Triodus in Den Haag is vanochtend door de rechtbank Den Haag failliet verklaard. De organisatie maakt een doorstart. Hierover is vandaag overeenstemming bereikt met de SWKGroep. Hiermee blijft de continuïteit van de kinderopvang gewaarborgd. De rechtbank Den Haag heeft mr. Henri Bentfort van Valkenburg aangesteld als curator. Bentfort was reeds op 2 oktober door de rechtbank aangesteld als stille bewindvoerder in een zogenaamde pre-pack procedure om de mogelijkheden voor een doorstart te onderzoeken.

  LEES VERDER

 • Uitkomsten debat Kinderopvang

  02-10-2014

  Op 1 oktober waren wij opnieuw aanwezig tijdens het Tweede Kamerdebat over Kinderopvang met minister Asscher. De Kamerleden die onze petitie omarmden, hebben minister Asscher flink bevraagd over het BKK en het ontbreken van effectief bewezen trainingen in het aanbod aan de Kinderopvang.

  LEES VERDER

 • Petitie Triodus aan bod tijdens debat kinderopvang met minister Asscher

  26-09-2014

  De vaste commissie van SZW heeft op 24 september de petitie "BKK aanbod aan de kinderopvang" meegenomen in het debat over kinderopvang met minister Asscher. Hierbij was Triodus aanwezig.

  LEES VERDER

Overige berichten