Logo: Triodus

Nieuws

 • Bijna meivakantie

  20-04-2015

  De meivakantie is van maandag 4 mei tot en met vrijdag 15 mei. Gedurende deze weken nemen wij de kinderen mee op avontuur in het thema van de vakantie Helden en Schurken. Dagelijks organiseren wij leuke, spannende en uitdagende activiteiten. Tijdens de vakantie mogen de kinderen zich uitleven bijvoorbeeld in een eigen videoclip of tijdens het Robin Hood smokkelspel.

  LEES VERDER

 • Doe mee en Show Wat je Kan!

  26-03-2015

  Triodus daagt kinderen uit om hun talent te tonen in de Show Wat je Kan! talentenjacht. Deelname is gratis. Je moet je wel even inschrijven. Wacht niet te lang want vol is vol.

  LEES VERDER

 • Een geweldige CPC Loop-dag voor Triodus

  09-03-2015

  Zondag 8 maart werd de 41ste editie van de City-Pier-City Loop in Den Haag georganiseerd. Kinderopvangorganisatie Triodus – onderdeel van SWKGroep – was hier voor de vierde keer als partner en sponsor bij aanwezig. Vanuit Triodus liepen zo’n 100 kinderen en hun coaches mee. Ook medewerkers van SWKGroep namen deel aan het Haagse familie-hardloopevenement. Traditiegetrouw zorgde Triodus bovendien weer voor het nodige vermaak voor de kinderen in- en rondom de Triodustent op het Malieveld.

  LEES VERDER

Overige berichten