Logo: Triodus

Bunderbos

Bunderbos is gevestigd in de wijk Mariahoeve, in een voormalige bibliotheek, die helemaal geschikt is gemaakt voor kinderopvang. De groepsruimten zijn licht, vrolijk en dagen uw kind uit om heerlijk te spelen. Onze tuin is heel ruim, overzichtelijk en kindvriendelijk ingericht. Het biedt uw kind alle kans om volop op ontdekking te gaan. Bunderbos is genoemd naar het bos waarin Winnie de Poeh allerlei avonturen beleeft.

Bunderbos heeft zes groepen:

  • twee babygroepen;
  • twee verticale groepen;
  • twee peutergroepen.
     

Wilt u meer informatie over Bunderbos of wilt u een keer langskomen om te zien hoe het centrum eruit ziet? Belt u dan afdeling Informatie & Plaatsing Kinderopvang (IPK) van Triodus: telefoonnummer (070) 312 00 10.

Wij bieden bij kindercentrum Bunderbos op dit moment geen verlengde opvang aan tot 18.30 uur. Klik voor meer informatie over onze dagopvang kindercentra op onderstaande button.

Klik rechts op de knop inschrijven om uw kind in te schrijven.

Inspectierapporten van de Gemeente Den Haag

Oudercommissie

Bij Triodus stellen we het bijzonder op prijs als u als ouder meedenkt en adviseert over ons beleid. Mede daarom streven wij ernaar dat ieder kindercentrum van Triodus een eigen oudercommissie heeft, die adviseert over zaken die te maken hebben met dat kindercentrum.

De oudercommissie van kindercentrum Bunderbos kunt u bereiken via het volgende e-mailadres: ocbunderbos@hotmail.com

Wij bieden

Ivoorhorst 403
2592 TN Den Haag
ipk@triodus.nl
LRK code: 718085802

(070) 312 00 10 (Informatie & Plaatsing Kinderopvang)

INSCHRIJVEN

NEEM CONTACT OP

Kindercentra dichtbij

KindercentrumHemelsbreed